Απίστευτη δήλωση Γιάννη Λοβέρδου – Κι επειδή δέρνει τη γυναίκα του, τι έγινε;

Εχουν ξεφύγει εντελώς εκεί στη Νέα Δημοκρατία και λένε χοντράδες, αγριότητες. Βουλή σήμερα και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Λοβέρδος, ο γνωστός ναι, που δεν έχει αφήσει fake news να μην αναπαράγει στα social, μίλησε για τη συνεπιμέλεια.

Ηθελε να υποστηρίξει το κόμμα του και τι βρήκε να πει; Αν κάποιος άνδρας, λέει, δέρνει ή κακοποιεί τη γυναίκα του, δεν σημαίνει ταυτόχρονα ότι είναι και κακός πατέρας. «Μπορεί εγώ να χώρισα με τη γυναίκα μου και να έχω πάθος εναντίον της αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είμαι κακός πατέρας», είπε. «Όπως αντίστροφα, μια γυναίκα την οποία ο άνδρας της την απατά, την έδερνε, την κακοποιούσε και έχει μίσος εναντίον του πρώην άνδρα της, όμως παρόλα αυτά έχει το παιδί το δικαίωμα να μεγαλώνει και με τους δύο γονείς».

Μετά τον κ. Τσιάρα που πρόσβαλε απίστευτα την κ. Γιαννάκου και την Ολγα Κεφαλογιάννη, έρχεται τώρα ο Γιάννης Λοβέρδος να μας πει για τους άνδρες που δέρνουν τις γυναίκες τους ότι μπορεί να είναι οι καλύτεροι πατεράδες του κόσμου. Τον ξέρουμε τον κ. Λοβέρδο, δεν δίνουμε σημασία, αλλά τούτο δω είναι εξωφρενικό ακόμα και γι’ αυτόν.

Ο κ. Μητσοτάκης φυσικά απουσίαζε από τη Βουλή. Αλλά ευτυχώς άφησε τους υπόλοιπους άριστους του κόμματος. Ενός κόμματος, αληθινού περιβολιού.

Δείτε το βίντεο από το 4:10 και μετά

efsyn.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΈκλεψαν ολόκληρο σκάφος από το γκαράζ πλοίου στα Χανιά
Επόμενο άρθροΧανιά | Αυτά είναι τα τουρκικά αλιευτικά στο Μαράθι | Photos

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ