Απίστευτη ατυχία: 5η η Χανιώτισσα Φιλτισάκου αντί στα μετάλλια

απίστευτη-ατυχία-5η-η-χανιώτισσα-φιλτι-895826

Μια άτυχη στιγμή στέρησε στην Κυριακή Φιλτισάκου το μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 και την ευκαιρία να τριτώσει τις διακρίσεις για το χανιώτικο αθλητισμό, μετά την προχθεσινή εποποιία του Χρήστου Φραντζεσκάκη, στη σφυροβολία.

Πραγματικά η Κυριακή Φιλτισάκου έχασε σήμερα στο Μπορός της Σουηδίας μία μοναδική ευκαιρία να συνδυάσει την κατάρριψη του ατομικού της ρεκόρ με την παρουσία της στο βάθρο των νικητριών των 10.000μ. βάδην.

Η νεαρή πρωτααθλήτρια του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν δεύτερη, όταν όμως είδε την τελική νικήτρια, την Τουρκάλα Μεριέμ Μπεκμέζ, να την προσπερνάει και λίγο αργότερα να τερματίζει, προχώρησε και εκείνη ως τη γραμμή του τερματισμού και σταμάτησε.

Δυστυχώς, όμως, η Φιλτισάκου είχε ακόμη μία στροφή να διανύσει και μέχρι να το καταλάβει από τις φωνές των Ελλήνων προπονητών από την εξέδρα, έμεινε πίσω και τερμάτισε πέμπτη σε 47:13.92, συντρίβοντας πάντως το ατομικό της ρεκόρ (49:05.24). Στην 8η θέση τερμάτισε η έτερη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Ολγα Φιάσκα.

Σε κάθε περίπτωση συγχαρητήρια στη Χανιώτισα αθλήτρια για την 5η θέση και την προσπάθεια που κατέβαλλε κρατώντας ψηλά τη σημαία του χανιώτικου αθλητισμού.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook