Απίστευτη αναλγησία: Εισπρακτική εταιρεία ενοχλεί 70χρονο οφειλέτη για 50 ευρώ παρότι νοσηλεύεται με κορονοϊό

απίστευτη-αναλγησία-εισπρακτική-ετα-1133253

Απερίγραπτης αναλγησία από εισπρακτική η οποία καλεί επανειλημμένα 70χρονο, προκειμένου να εξοφλήσει χρέος του, παρά το γεγονός ότι ο οφειλέτης νοσηλεύεται με covid-19 σε νοσοκομείο της πόλης.

Αν και ο οφειλέτης τους ενημέρωσε ότι βρίσκεται στο κρεβάτι του πόνου αγωνιώντας για τη ζωή του, οι υπάλληλοι της εισπρακτικής εταιρείας δεν πτοήθηκαν. Εξακολούθησαν να τον καλούν, υπενθυμίζοντάς του το χρέος του και κάνοντάς του διάφορες προτάσεις για την εξόφλησή του.

Το γεγονός δημοσιοποιεί ο δικηγόρος του οφειλέτη, Δημήτρης Αλβανός ο οποίος μιλώντας στη ιστοσελίδα grtimes.gr, ανέφερε ότι ενώ o ηλικιωμένος πελάτης του νοσηλεύεται στην εντατική νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης με σοβαρά συμπτώματα κορoναϊού και δίνει μάχη για τη ζωή του, υπάλληλοι του συγκεκριμένου δικηγορικού γραφείου– εισπρακτικής, συνεχίζουν να του τηλεφωνούν και να τον ενοχλούν, αν και τους έχει επισημάνει ότι δεν μπορεί να μιλήσει διότι βρίσκεται στο νοσοκομείο.

“Μου έστειλε μήνυμα ότι τον καλούν από συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο και πως τους λέει, “παιδιά είμαι στην εντατική, έχω covid, είμαι στο νοσοκομείο» και συνεχίζουν να τον καλούν σαν να μη συμβαίνει τίποτα” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πηγή: libre.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook