Απίστευτες σκηνές: Φοιτητές του ΕΜΠ έδωσαν εξετάσεις με… φακούς

απίστευτες-σκηνές-φοιτητές-του-εμπ-έδ-1616600

Απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν σήμερα στο Τμήμα Μηχανολόγων – Μηχανικών του ΕΜΠ, όπου οι φοιτητές έδωσαν εξετάσεις σε μάθημα κρατώντας… φακούς.

Το αμφιθέατρο της σχολής πλημμύρισε και σημειώθηκε διακοπή ρεύματος, με αποτέλεσμα οι φοιτητές να γράφουν στο σκοτάδι με φακούς ανά χείρας. Την ίδια ώρα, εν μέσω εξεταστικής περιόδου, πολλοί φοιτητές δεν κατάφεραν να φτάσουν στις σχολές τους επειδή οι δρόμοι της Αθήνας μετατράπηκαν σε ποτάμια.

Σε ανακοίνωσή της «Πανσπουδαστική ΚΣ» καταγγέλλει την τραγική κατάσταση που επικράτησε στις σχολές επειδή έτυχε απλά να βρέξει!

«Στο ίδιο έργο θεατές με πλημμύρες σε δρόμους και σχολές! Φοιτητές του ΕΜΠ έδωσαν μάθημα με φακούς!

Με τις πρώτες βροχές οι δρόμοι της Αθήνας και οι σχολές μας έγιναν για μία ακόμη φορά λίμνες και ποτάμια!

Αμφιθέατρα και διάδρομοι που πλημμύρισαν, ταβάνια που έσταζαν αποτελούν την εικόνα του Πανεπιστημίου του 2023.

Στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ήταν σήμερα αδύνατο ακόμα και το να μπεις ή να βγεις από το Ίδρυμα εκτός αν είχες φουσκωτό!!! Στους Μηχανολόγους του ΕΜΠ οι φοιτητές έδωσαν μάθημα με φακούς από τα κινητά τους επειδή κόπηκε το ρεύμα!

“Τι πιο σύνηθες να συμβεί” θα πει κανείς, αφού όλες οι κυβερνήσεις δεν έχουν κουνήσει το δάχτυλό τους για την ενίσχυση των υποδομών, για τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα.

Κάθε χρόνο τα ίδια! Φτάνει πια! Εν μέσω εξεταστικής χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες δεν κατάφεραν να φτάσουν στη σχολή τους, επειδή απλά …έβρεξε!

Απαιτούμε:

Να ορισθεί νέα ημερομηνία εξέτασης για όσους φοιτητές δεν κατάφεραν να προσέλθουν σήμερα στα μαθήματά τους λόγω των καιρικών συνθηκών.

Αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για τις σπουδές μας, ενίσχυση των υποδομών και αντιπλημμυρικά έργα μέσα και γύρω από τα Ιδρύματα».

newsbreak.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook