Απίστευτες εικόνες στο αεροδρόμιο Ηρακλείου: Ουρές μέχρι την πίστα για τον έλεγχο διαβατηρίων

απίστευτες-εικόνες-στο-αεροδρόμιο-ηρ-2385992

Εικόνες που προκαλούν προβληματισμό καταγράφηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».

Ήταν περίπου 10 λεπτά πριν τη 1 τα ξημερώματα, όταν πτήση από το εξωτερικό έφτασε στο αεροδρόμιο, με τους επιβάτες να έρχονται αντιμέτωποι με μεγάλη αναμονή κατά τη διαδικασία του ελέγχου διαβατηρίων.

Σύμφωνα με καταγγελία επιβάτη, πολύς κόσμος αναγκάστηκε να περιμένει ακόμη και στην πίστα του αεροδρομίου, μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία και να μπορέσει να εισέλθει στον χώρο του αεροδρομίου.

Η εικόνα αυτή, μέσα στην τουριστική περίοδο και σε ένα από τα βασικά σημεία εισόδου επισκεπτών στην Κρήτη, προκαλεί εύλογα ερωτήματα για την κατάσταση που επικρατεί στις διαδικασίες ελέγχου και εξυπηρέτησης των ταξιδιωτών.

creta24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook