Απίστευτες εικόνες με γονείς να προσπαθούν να σπάσουν κατάληψη σε σχολείο | Video

απίστευτες-εικόνες-με-γονείς-να-προσπ-1110945

Εικόνες που δεν τιμούν κανέναν καταγράφηκαν έξω από το κτίριο που στεγάζει δυο Γυμνάσια στον Άλιμο.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα το πρωί έξω από τα υπό κατάληψη σχολεία του Αλίμου, με αγανακτισμένους γονείς να προσπαθούν να βγάλουν τα οδοφράγματα από την πόρτα εισόδου του 2ου και 5ου Γυμνασίου και τα παιδιά μέσα από τα κάγκελα να τους φωνάζουν και να καταγράφουν τις κινήσεις τους σε βίντεο.

Ένα από βίντεο αυτά οι μαθητές το ανέβασαν στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα δεκάδες συνομήλικοι τους να εκφράζονται με τα χειρότερα λόγια κατά των γονιών.

Ο γονείς συγκεντρώθηκαν έξω από τα σχολεία που βρίσκονται επί της οδού Αμμοχώστου νωρίς πρωί και προσπάθησαν να σπάσουν την κατάληψη ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα το απόγευμα εκπρόσωποι από τις σχολικές μονάδες που είναι υπό κατάληψη θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο Αλίμου ώστε να βρεθεί μία λύση και να ξεκινήσει και πάλι η λειτουργία τους.

newsit.gr

One thought on “Απίστευτες εικόνες με γονείς να προσπαθούν να σπάσουν κατάληψη σε σχολείο | Video

  1. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ; ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΦΟΡΟ; ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΘΥΝ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ; ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΝΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚ-ΝΣΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook