Απίστευτες δηλώσεις Δρούτσα «Όταν πας με κάποιο παιδί και το πληρώνεις γιατί μετά βγαίνει και λέει ‘με βίασε;’»

απίστευτες-δηλώσεις-δρούτσα-όταν-πα-1323274

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό” στον ΑΝΤ1 μίλησε η Εύη Δρούτσα. Ανοίγοντας το κεφάλαιο του ελληνικού #MeToo η γνωστή στιχουργός μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη παρουσιάζοντας μια άλλη ερμηνεία όλων όσων έχουν συμβεί.

Πιο συγκεκριμένα,για τον Πέτρο Φιλιππίδη ανέφερε: «Δεν θέλω να μιλήσω για τον Πέτρο γιατί τον ήξερα πάρα πολύ καλά. Τώρα δεν θέλω να τον ξέρω. Ήξερα ότι είναι γενικώς σκληρός στη ζωή του. Ήταν εγωπαθής. Εγώ αυτό, αυτό θα κάνουμε. Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών. Στην προσωπική του ζωή υπήρχαν σχέσεις.

Εγώ δεν ήξερα μέχρι που έφταναν αυτές οι σχέσεις. Ξέρω ότι υπήρχαν σχέσεις, παρόλο που έχει μια υπέροχη σύζυγο. Το ήξερα ότι υπήρχαν εξωσυζυγικές σχέσεις. Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Είπα ‘μπα, πάλι καλά που βγήκαν και μίλησαν”.

Η Εύη Δρούτσα συμπλήρωσε: «Ξέρεις με ποιον ψιλοδιαφωνώ; Παρόλο που δεν τον ξέρω προσωπικά τον άνθρωπο, τον Λιγνάδη” και συνέχισε λέγοντας: «Όταν πας με κάποιο παιδί, και το πληρώνεις και δέχεται να πάρει τα λεφτά το παιδί γιατί πήγε με κάποιον, γιατί πας μετά από χρόνια και λες ‘ξέρεις αυτός με βίασε’;

Γιατί πήγες και πληρώθηκες; Ή ότι αυτό που λένε ότι στη γειτονιά καθόταν στο παγκάκι και ήταν αγόρια δίπλα του. Και τι με νοιάζει εμένα ποιος είναι; Εμένα μπορεί να είναι δέκα γυναίκες. Τι θα πει αυτό; Αυτά τα θεωρώ τόσο γελοία, τόσο αναχρονιστικά, τώρα τι να σου πω…”.

Δεν δίστασε μάλιστα να συγκρίνει τις δύο υποθέσεις σημειώνοντας: «Δεν ξέρω τον Λιγνάδη από που ξεκίνησε και που έγινε. Το θεωρώ πολύ πιο μικρό από του Φιλιππίδη. Δεν είναι κάποιο παιδί από το θέατρο που είπε ‘ξέρεις με τράβηξε, πήγε μαζί μου με το ζόρι, πήγε μαζί μου με το αυτό, μου έκανε αυτό, μου έκανε εκείνο’. Δεν άκουσα εγώ κάτι τέτοιο. Εγώ άκουσα ότι πλήρωνε τα παιδιά που πηγαίνανε.

Ας μην έπαιρναν τα λεφτά. Ας μην πήγαιναν. Γιατί πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στους άλλους και δεν τα ρίχνουμε στον εαυτό μας; Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Λέει ‘ααα το κοριτσάκι μου πήγε αυτός και το…’. Αυτή γιατί κάθισε; Και μετά πάει και λέει ‘Όχι μαμά, με βιάσανε’. Πως σε βιάσανε; Μετά το #ΜeΤoo βγήκε το ‘σε βιάσανε’. Πρώτα το είχες μούγκα. Γιατί; Μπλεχτήκαμε!”.

Η ομάδα του «Πρωινού” σοκαρισμένοι παρακολουθούσαν τις τοποθετήσεις της Εύης Δρούτσα ενώ μετά το τέλος του βίντεο ο Τάσος Τεργιάκης και η Φωτεινή Πετρογιάννη εξέφρασαν την έντονη ενόχλησή τους με τις συγκεκριμένες δηλώσεις. Όταν τον λόγο πήρε η Φαίη Σκορδά τόνισε: «Εάν εγώ τώρα τοποθετηθώ, δεν θα ήθελα να πω συγκεκριμένα πράγματα γιατί θα ήταν πιο σωστό για εμένα να ήταν απέναντί μου η Εύη Δρούτσα και να κάναμε συζήτηση. Αλλά κι αυτό δεν υπάρχει λόγος να συμβεί.

Θα ήθελα να πω δυο πράγματα γενικά. Δεν υπάρχει πιο μικρό και πιο μεγάλο. Υπάρχει διαφορετικό και είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις […] Μεγάλη κουβέντα ο σεβασμός. Δε θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα […] Δεν ξέρω. Δεν έχω λόγια” ενώ την αντίθεσή του στις δηλώσεις της στιχουργού εξέφρασε και ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια.

yupiii.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook