Απευθείας πτήσεις Όσλο-Χανιά ξεκινάει η Wizz Air

απευθείας-πτήσεις-όσλο-χανιά-ξεκινάε-1170176

Η Wizz Air ανακοίνωσε σήμερα 5 νέους προορισμούς διακοπών από το Όσλο, με την αεροποτική εταιρεία να ανοίγει δρομολόγια προς/από Χανιά (Ελλάδα), Σπλιτ (Κροατία), Αλικάντε & Γκραν Κανάρια (Ισπανία), Λάρνακα (Κύπρος).

Τα δρομολόγια αναμένεται να ξεκινήσουν στις 14 Μαΐου 2021.

Αναλυτικά:

Μετά το 2020 όπου οι περισσότερες καλοκαιρινές διακοπές σε νότιες περιοχές ακυρώθηκαν λόγω της πανδημία Covid-19, είναι εξαιρετικά ευχάριστο να ανακοινώσουμε τις πέντε νέες διαδρομές. Από την έναρξη της περιόδου διακοπών, οι Νορβηγοί μπορούν να πετάξουν με την Wizz Air σε αυτούς τους εντυπωσιακούς προορισμούς διακοπών τουλάχιστον δύο φορές

μια εβδομάδα.

«Γνωρίζουμε ότι η ζήτηση για ταξίδια στον ηλιόλουστο νότο είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Για να ικανοποιήσουμε αυτήν την ανάγκη, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε μια σειρά από νέες διαδρομές προς προορισμούς που γνωρίζουμε οτι ειναι αγαπημένοι μεταξύ των Νορβηγών που αναζητούν ήλιο και άμμο.

Είμαστε χαρούμενοι που προσφέρουμε ευελιξία στους επιβάτες μας και παρέχουμε επιλογές που το εγγυώνται αυτό. Οι αλλαγές στο πρόγραμμα ταξιδιού μπορούν να γίνουν εύκολα και γρήγορα ανά πάσα στιγμή, ακόμη και έως 3 ώρες πριν στην πτήση», λέει ο Andras Rado, ανώτερος διευθυντής επικοινωνιών της Wizz Air.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook