Απεργιακό «ποτάμι» κατά της ακρίβειας πλημμύρισε τους δρόμους των Χανίων | Photos + Videos

απεργιακό-ποτάμι-κατά-της-ακρίβεια-1415454

«Δεν πάει άλλο με την ακρίβεια» φώναξαν εκατοντάδες Χανιώτες όλων των ηλικιών το πρωί της Τετάρτης συμμετέχοντας στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Μικροί και μεγάλοι, φοιτητές, εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι, έμποροι και επαγγελματίες, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των σωματείων συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αγοράς και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Πρόκειται για μία από τις μαζικότερες πορείες των τελευταίων ετών, η οποία αρχικά ξεκίνησε με δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις, στις 10 του Εργατικού Κέντρου, της Ομοσπονδίας Εμπόρων Επαγγελματιών Βιοτεχνών και εργατικών σωματείων και στις 11 του ΠΑΜΕ, των εργατικών σωματείων που συσπειρώνονται γύρω από το ΠΑΜΕ και συλλόγων. Στις 10:30 συγκεντρώθηκαν η ΕΛΜΕ, ο ΣΕΠΕ, το ΜΕΡΑ25 κ.α.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί προέδρων των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων συνδικαλιστικών οργάνων αλλά και συλλόγων, φοιτητών.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Απεργιακό «ποτάμι» κατά της ακρίβειας πλημμύρισε τους δρόμους των Χανίων | Photos + Videos

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑΣ ΕΚΑΤΕΒΗΚΕ ΜΠΡΕ ΣΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ??????????
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΛΟΝ ΚΟΜΜΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook