Απεργία: Διαμαρτυρίες επιβατών στο λιμάνι του Πειραιά – «Μας είπαν θα γίνουν κανονικά τα δρομολόγια»

απεργία-διαμαρτυρίες-επιβατών-στο-λι-1237824

Στους καταπέλτες των πλοίων στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκονται από νωρίς το πρωί οι ναυτεργάτες παρά το γεγονός ότι η απεργία τους κρίθηκε παράνομη.

Οι ναυτεργάτες ξεκίνησαν τη συγκέντρωσή τους από τις 5:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης μετά το κάλεσμα των σωματείων τους να περιφρουρήσουν την απεργία.

Την ίδια ώρα η απεργία προκαλεί ταλαιπωρία στους πολίτες οι οποίοι βρέθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά και βλέπουν τα δρομολόγια που τους ενδιαφέρουν να μην πραγματοποιούνται και αναγκάζονται να αλλάξουν τα εισιτήριά τους για άλλη ημερομηνία.

Μάλιστα, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, πολίτες δήλωσαν ότι δεν έλαβαν sms ούτε email από τις εταιρείες για τη σημερινή κατάσταση στο λιμάνι.

Αντίστοιχα όπως μετέδωσε το MEGA. Παράλληλα με τους ναυτεργάτες, βρίσκονται και μέλη του ΠΑΜΕ οι οποίοι δεν επιτρέπουν την επιβίβαση των επιβατών στα πλοία. Μιλώντας στην κάμερα του MEGA ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης των Μηχανικών, Θανάση Αγγελάκη, είπε πως σε όλα τα λιμάνια είναι σε εξέλιξη η 24ωρη πανελλαδική απεργία.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε πως όσα λέει ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, δεν ισχύουν και θα υπάρξει εργοδοτική αυθαιρεσία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook