Απαράδεκτη ανάρτηση Τσιάρτα για Αντετοκούνμπο και Γιάννα Αγγελοπούλου: Προσωπικά αηδιάζω

απαράδεκτη-ανάρτηση-τσιάρτα-για-αντε-1161959

Την έντονη αντίδραση του Βασίλη Τσιάρτα προκάλεσε η το γεγονός ότι στην επιλογή των υπευθύνων της επιτροπής εορτασμού των 200 ετών από την επανάσταση βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο παλαίμαχος άσος στην ανάρτησή του επιτίθεται στην πρόεδρο της Επιτροπής, Γιάννας Αγγελοπούλου τονίζοντας ότι θα μπορούσε να διαλέξει έναν άλλον αθλητή. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο πρώην ποδοσφαιριτής έχει προκαλέσει με τις αναρτήσεις του και τις δηλώσεις του.

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο facebook:

«Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων. Σέβομαι κ εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούμπο στο NBA κ μπράβο του. Όμως στη φωτο που βλέπετε θα έπρεπε να ήταν κάποιο απ’ τα παιδιά του /87 στο μπάσκετ, του ‘04 στο ποδόσφαιρο, του ‘05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης. Όσο κ να θέλει αυτή η Επιτροπή κ η τραγική Γιάννα, δε πρόκειται να αλλάξουν οι χρυσές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού. Αποδεικνύεται μεγάλο το λάθος της κυβέρνησης να της αναθέσει την ευθύνη αυτή. Προσωπικά αηδιάζω κ μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία έχει γράψει κ δεν ξαναγράφεται», αναφέρει χαρακτηριστικά.

dikaiologitika.gr

One thought on “Απαράδεκτη ανάρτηση Τσιάρτα για Αντετοκούνμπο και Γιάννα Αγγελοπούλου: Προσωπικά αηδιάζω

  1. Πολύ σωστά μιλά ο Τσιάρτας.Τι δουλειά έχει ο Αντετοκούμπο με το 21 και τους ήρωες του.Πώς δένει δηλ. το γλυκό? Ο άνθρωπος είναι πανάξιος και χίλια μπράβο του γι αυτό που κατάφερε να γίνει και αυτό που είναι Βρήκαμε τώρα κάποιον που έζησε στην Ελλάδα και ένα ολόκληρο έθνος κρέμεται απεγνωσμένα απ αυτόν ελλείψει άλλων ηρώων και προτύπων? Η απόλυτη κατάντια.Μου θυμίζει την ταινία για τον μέγα Αλέξανδρο που ήταν να γυριστεί, δεν ξέρω αν γυρίστηκε, και πρωταγωνιστής θά ήταν μαύρος.Αλλά άς όψεται.Στην χώρα της φαιδράς ποτοκαλέας ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει. Ιδίως αν του κάνεις μερικά μπότοξ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook