Απάντηση Σημανδηράκη σε Πολάκη για το θέμα με τη γεννήτρια οξυγόνου στο Νοσοκομείο Χανίων

απάντηση-σημανδηράκη-σε-πολάκη-για-το-970145

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη στις ευθύνες που του απέδωσε το Σάββατο ο Βουλευτής Χανίων ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, σχετικά με την μη λειτουργία της γεννήτριας παραγωγής οξυγόνου στο Νοσοκομείο Χανίων, λόγω έλλειψης πολεοδομικής άδειας στο χώρο που τοποθετήθηκε (δείτε ΕΔΩ).

Ο Παναγιώτης Σημανδηράκης με ανάρτησή του στο Facebook, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων τις δηλώσεις Πολάκη απάντησε ότι ουδέποτε η υπηρεσία πολεοδομίας έλαβε σχετικό αίτημα ώστε να το διεκπεραιώσει, κάτι για το οποίο ευθύνονται οι προηγούμενες, αλλά και η νυν διοίκηση του νοσοκομείου.

Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση του Δημάρχου Χανίων

Προς αποφυγή δημιουργίας εσφαλμένων εντυπώσεων, σχετικά με όσα δημοσιεύθηκαν σήμερα για την Πολεοδομία του Δήμου Χανίων, όσον αφορά τη λειτουργία της γεννήτριας παραγωγής οξυγόνου στο Νοσοκομείο Χανίων και την άδεια του οικίσκου, η απάντηση είναι ρητή: Η υπηρεσία πολεοδομίας ουδέποτε έλαβε σχετικό αίτημα ώστε να το διεκπεραιώσει.

Η ευθύνη για την ολοκλήρωση όλων των προβλεπόμενων από το νόμο διαδικασιών έγκρισης, βαραίνει όσους έχουν και είχαν την ευθύνη διοίκησης του νοσοκομείου και κατ’ επέκταση τους πολιτικούς προϊστάμενους, τους υπουργούς νυν και τέως.

Θα ήταν φρόνιμο λοιπόν, προτού κάποιος επιρρίψει ευθύνες, να έχει την υπευθυνότητα να εξετάσει τα αληθινά στοιχεία και γεγονότα. Ειδικά σε μία υπηρεσία όπου τα τελευταία χρόνια είναι υποστελεχωμένη και οι εργαζόμενοι δίνουν καθημερινό αγώνα με γιγαντιαία προβλήματα, κανένας δεν έχει το δικαίωμα να δυσφημεί την δουλειά και να θίγει αδίκως και χωρίς στοιχεία το έργο τους.

Αναμένουμε το σχετικό αίτημα και είναι αυτονόητο ότι ως ζήτημα που άπτεται της δημόσιας υγείας θα διεκπεραιωθεί κατά προτεραιότητα.

Η κοινωνία περνάει μια μεγάλη δοκιμασία και εμείς απερίσπαστοι, θα μείνουμε προσηλωμένοι στο έργο μας.

zarpanews.gr

One thought on “Απάντηση Σημανδηράκη σε Πολάκη για το θέμα με τη γεννήτρια οξυγόνου στο Νοσοκομείο Χανίων

  1. Τι αιτημα βρε παραρα κι εσυ. Δηλαδη αν δεν υπηρχε ο Πολακης να το φερει σε δημοσιοτητα και τα ΜΜΕ θα εμενε το νοσοκομειο χωρις οξυγονο. Αντε βγαλε χθες τις αδειες και τις περιβαλλοντικες μελετες και ασε τα εγω οχι, δεν ξερω δεν ειδα.
    Βγες και ξεκασε και τη ασφαλτο (το ειδαμε κι αυτο)!!!!!!!!!!! Να μην κολλησει κανα οχημα κορονοιο!
    Λογια λογια λογια.. Περνα η περιοδος χαριτος! Περα απο καμια σταση, καμια χρηματαποστολη και κανα φως θα κανεις εργο;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook