Απάντηση Πολάκη σε Βολουδάκη: «Έτρεξες να χειροκροτήσεις την εκκένωση της Rosa Nera για να μη σου πάρει τη δόξα ο Διγαλάκης»

απάντηση-πολάκη-σε-βολουδάκη-έτρεξε-1102074

Άμεση ήταν η απάντηση του Παύλου Πολάκη στα λεγόμενα του Μανούσου Βολουδάκη, ο οποίος σε ανάρτησή του σε κοινωνικό δίκτυο εμπλέκει τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ στον βανδαλισμό του γραφείου του Βασίλη Διγαλάκη.

Δεδομένου οτι πρόκειται για αστήριχτη και αναπόδεικτη κατηγορία, ο Παύλος Πολάκης απάντησε οτι δεν ρίχνει μπογιές τη νύχτα, αλλά… σφαίρες τη μέρα, εννοώντας τις καταγγελίες για τα φαινόμενα διαφθοράς και αδιαφάνειας στις ενέργειες της κυβέρνησης.

Αναλυτικά:

«Εμίλησε και ο Βολουδακης ο Μανουσος…..

Χωρίς ΝΤΡΟΠΗ ,πρακτικά με εμπλέκει στο πέταγμα της μπογιάς στα γραφεία του(τουλάχιστον ως ηθικό αυτουργό)

ΑΚΟΥ ΜΑΝΟΥΣΟ:

-1)Τώρα εμαθα (από αυτή σου την ανακοίνωση)πως έτρεξες να χειροκροτήσεις την εκκένωση με την αστυνομική επέμβαση της κατάληψης Ροζα Νέρα,προφανως για να μη σου κλέψει τη δόξα ο Διγαλακης και για να ξανά καταθέσεις διαπιστευτήρια στο Μητσοτακη και στη Ντορα όπως παλιότερα και στο Σαμαρά!

Πιστευα πως θα είχες την εξυπνάδα να σιωπήσεις και όχι να βαστάξεις και συ φανάρι του επενδυτή που θέλει να το κάνει ξενοδοχείο.

-2)Η αριστερά που εγώ ανήκω, τα κάνει όλα στο φως της μέρας ,η δεξιά που ανήκεις εσυ κινείται τη νύχτα ….Εγώ δεν πετώ μπογιές τη νύχτα,εγώ πετώ «σφαίρες» την ημέρα με αυτά που αποκαλύπτω για το ΦΑΓΟΠΟΤΙ σας το 10-14 και τώρα ένα χρόνο με το όργιο των απευθειας αναθέσεων «λόγω κορωναιου».

Εγω πετώ «σφαίρες» ντάλα μεσημέρι με στοιχεία ,που δείχνουν το στυγνό πελατειακό κράτος που φτιάχνετε με τους διορισμούς των συζύγων και συγγενών σας έξω από κάθε διαδικασία ΑΣΕΠ,τον δίπλασιασμο των μετακλητών και των αμοιβών τους ,την επαναφορά των εργολάβων και των ιδιωτών σε όλο το δημόσιο τομεα για να τα ξαναφάτε παρέα αυτά που-δυστυχώς – σας αφήσαμε .Καταλαβαινεις και ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τι εννοώ!!

-3) Όσο για το σε ποιους απευθύνομαι θα σου πω μόνο τούτο γιατί και συ κατάγεσαι από τα Σφακια: Στην επαρχία μας ο ΣΥΡΙΖΑ και εγώ προσωπικά τον Ιούλη του 19 (που χάσαμε ) πήραμε 905 ψήφους και 47% ,ενώ η ΝΔ και εσυ 37% και 700. Για να μη μιλήσω για το νόμο Χανιων τι πήρα και τι πήρες! ΑΝΤΕ γιατί το κόμπλεξ έχει αρχίσει να φαίνεται επικίνδυνα!!!

ΥΓ.1. Σαφως και δεν συμφωνώ με τέτοιες ενέργειες ,ούτε και τις καλύπτω!

-Υγ2 Όταν βάζατε τους ψευτοπατριωτες «Μακεδονομάχους» να βανδαλίζουν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και των βουλευτών του σε όλη την Ελλάδα δεν σε ειδα ποτέ να ευαισθητοποιείσαι !!!(γιατί ήταν βέβαια τότε «προδοτική» η συμφωνία ,την οποία τώρα ΤΙΜΑΤΕ!!!)

zarpanews.gr

One thought on “Απάντηση Πολάκη σε Βολουδάκη: «Έτρεξες να χειροκροτήσεις την εκκένωση της Rosa Nera για να μη σου πάρει τη δόξα ο Διγαλάκης»

  1. Να τους χαιρόμαστε και τους δυο… Κ μετα αναρωτιόμαστε γιατί δεν παει μπροστά ο τόπος… Ειδικά εσυ βρε Πολάκη έχεις φυγει απο το χωριό.. Έλεος κουραζεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook