Απάνθρωπη πράξη: Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε και εγκατέλειψε σκυλίτσα στη Σούδα | Video + Photos

απάνθρωπη-πράξη-ασυνείδητος-οδηγός-χ-1315184

Ασυνείδητος οδηγός ενός μαύρου Ι.Χ. αυτοκινήτου χτύπησε και εγκατέλειψε χθες το βράδυ αδέσποτη σκυλίτσα στη Σούδα.

Σύμφωνα με την «Προστασία των Ζώων, Χανιά» περίοικοι την είδαν να σέρνεται κάτω από ένα αυτοκίνητο και αναγνώρισαν αδέσποτη σκυλίτσα που είχε γεννήσει πρόσφατα.

Έψαξαν και βρήκαν τα πέντε κουτάβια της, που μόλις έχουν ανοίξει τα ματάκια τους και δόθηκαν πρώτες βοήθειες τηλεφωνικά από κτηνίατρο και της χορηγήθηκαν παυσίπονα.

Η σκυλίτσα μεταφέρθηκε σήμερα από εθελοντή σε κτηνιατρείο, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα στο Θ10 θωρακικό σπόνδυλο και -ακόμα και αν μεταφερθεί άμεσα στην Αθήνα για χειρουργείο σπονδυλοδεσίας-έχει ελάχιστες πιθανότητες να περπατήσει.

Τα κουταβάκια δε θα επιβιώσουν μόνα τους στο κρύο, ακόμα και αν ταΐζονται, το κτηνιατρείο δέχτηκε να τα φιλοξενήσει προσωρινά μαζί με τη μαμά τους, αλλά πρέπει να βρεθούν φροντιστές για να τα φιλοξενήσουν μέχρι να μπορούν να τρώνε μόνα τους.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Απάνθρωπη πράξη: Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε και εγκατέλειψε σκυλίτσα στη Σούδα | Video + Photos

  1. Ο/Η Ένα μάτσο σπουδαιοτιποτα σούργελα του συλλόγου είναι οι υπαίτιοι. Κρητικοί γραφτε τις καρακαξες εκεί που ξέρετε ! λέει:

    Έτσι όπως τα έκανε με την υστερία του ο δήθεν « φιλοζωικός « σύλλογος και οι ηλίθιοι ψήφο-θηρευτές πολιτικοί καραγκιόζηδες με τις νομοθεσίες για δήθεν προστασία ζώων που θέλετε να στείλετε σε χειρουργείο σπονδυλικής στήλης στην Αθήνα ένα σκυλί ενώ πέρυσι πέθανε άστεγος άνθρωπος από κρύο και πείνα στα Χανιά καταφέρατε το αντίθετο, ο κόσμος ακόμα και να θέλει να βοηθήσει ένα ζώο να το αφήνει στη μοίρα του παρά να μπλέκει με σούργελα όπως του ζωόφιλου συλλόγου η του δικαστικού σώματος. Και καλά θα κάνει να αφήνει αβοήθητα τα ζώα αφού δεν ξέρει ποτέ θα πέσουν πάνω του οι υστερικές λόγω έλλειψης ανδρός κύριες του συλλόγου για να ητανε την τιμωρία του και να τραβιέται να ξεμπερδέψει ενώ η φαμίλια του θα στερείται και θα υποφέρει.

  2. Πόσο απάνθρωπος πρέπει να είσαι για να μιλάς έτσι. Αλλά έτσι φαίνεται ότι σε μαγαλωσαν στο σπίτι σου. Εσύ δεν ενδιαφέρεσαι προφανώς για κάνεναν. Είτε άνθρωπο είτε ζώο. Πόσο μίζερη ψυχή έχεις. Σαν τη μίζερη ζωή σου.

  3. Καλή η προσπάθεια κυρα μου αλλά ας βάλουμε τις προταιρεότητες σε μια λογική σειρά : πριν τρία χρόνια ένας « αδέσποτος « ηλικιωμένος πέθανε από κρύο στο παγκάκι έξω από την αγορά που ψωνίζεις εσυ και η « φιλοζωική « κοινωνία σου !!! Σκέψου ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ να το είχε κτυπήσει αυτοκίνητο και να του συντομέψεις τον αργό βασανιστικό θάνατο του παγώματος μπροστά στα μάτια της κοινωνίας του ! Δίπλα ακριβώς εκεί που πίνεις τον καφέ σου, ψωνίζεις το φαγητό σου και πίνεις το ποτό σου ! Πέρυσι η ίδια κοινωνία σου πάλι κοίταζε άλλου αδιάφορα από την μάννα με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά που ζούσαν το καταχείμωνο ( για τρία χρόνια κάτω από μια ΚΟΥΒΕΡΤΑ ! Όσο και να προσπαθείς να με στολίζεις με κοσμητικά επίθετα το καθρέπτη σου δεν μπορείς να το αποφύγεις, αν λοιπόν θελεις να δεις κάποιο που δεν ενδιαφέρεται για ανθρώπους τον βλέπεις καθημερινά στον καθρέφτη σου ! Πριν να μιλήσουμε λοιπόν για ζώα θα προτιμούσα να μιλήσω για ανθρώπους ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook