Απανωτές κλήσεις στο ΕΚΑΒ για περιστατικά κορονοϊού σε ηλικιωμένους στα Χανιά

Έτρεχε και δεν έφτανε χθες το προσωπικό του ΕΚΑΒ το Σάββατο στα Χανιά, μετά τις απανωτές κλήσεις για περιστατικά κορονοϊού σε ηλικιωμένους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, οι κλήσεις στην άμεση βοήθεια το απόγευμα του Σαββάτου ήταν περίπου 15 και αφορούν σε περιστατικά covid ηλικιωμένων ανθρώπων άνω των 80 ετών, εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι ανεμβολίαστοι και λιγότεροι με μια δόση ή τρεις δόσεις, οι οποίοι χρειάστηκε να μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Η αύξηση των κρουσμάτων το τελευταίο διάστημα στην χώρα μας έρχεται να μας υπενθυμίσει πως η πανδημία δεν έχει τελειώσει και θα πρέπει όλοι να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί, ιδιαίτερα τώρα που και η τουριστική κίνηση έχει αυξηθεί και ο κόσμος που κυκλοφορεί είναι πολύ περισσότερος.

Και στο Ηράκλειο, το 166 το απόγευμα του Σαββάτου δέχθηκε πάνω από 30 κλήσεις για περιστατικά κορονοϊού σε ηλικιωμένους.

zarpanews.gr

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το παραμύθι καλά κρατεί. Ποιοι ανεμβολιαστοι λέτε αυτοί που δεν φάγανε το πρόστιμο η αυτοι που έτρεξαν να εμβολιαστούν επειδή τους ταξανε ελευθερία και μακροζωία. Ελάχιστοι από τους άνω των 70 είναι ανεμβολιαστοι μπουρδολογοι δημοσιοκαφροι τσιράκια και παπαγαλάκια του κουλη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ