Απαίτησαν προσλήψεις στην Υγεία και στήριξη των αδύναμων – Κινητοποίηση στο Νοσοκομείο Χανίων | Photos+Video

απαίτησαν-προσλήψεις-στην-υγεία-και-σ-1147592

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του Νοσοκομείου Χανίων πραγματοποίησαν σωματεία εργαζόμενων των Χανίων στο πλαίσιο της κινητοποίησης της ΠΟΕΔΗΝ, ζητώντας αύξηση των δαπανών για την υγεία, άμεση πρόσληψη μόνιμου υγειονομικού προσωπικού, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων στις Δομές Υγείας και ένταξη τους στα Βαρέα- Ανθυγιεινά.

Επίσης, οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας και ένταξη του στον ενιαίο -δημόσιο σχεδιασμό αλλά και καθολικά επαναλαμβανόμενα διαγνωστικά τεστ για όλο τον πληθυσμό.

Ακόμα, απαίτησαν μέτρα στήριξης των ξενοδοχοϋπαλλήλων, των εργαζόμενων στην

εστίαση και των ανέργων αλλά και ανοιχτά, ασφαλή σχολεία με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και μόνιμες προσλήψεις εκπαιδευτικών και προσωπικού καθαριότητας, όπως και μόνιμες προσλήψεις στους υποστελεχωμένους Δήμους.

Στη συγκέντρωση καλούσαν οι σύλλογοι εργαζομένων στο Νοσοκομείο και στους ΟΤΑ, ο ΣΕΠΕ και η ΕΛΜΕ Χανίων, ενώ συμμετείχαν και τα σωματεία Επισιτισμού και Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

Δείτε τι είπαν οι πρόεδροι όλων των σωματείων, και συγκεκριμένα οι Βαρδής Γεωργιακάκης, Αντώνης Τσαλαπάκης, Αθηνά Γιαννουλάκη, Γιάννης Κυριακάκης, Σήφης Αποστολάκης και Μαρία-Άντζελα Χαλακατεβάκη:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook