Απαγόρευση κυκλοφορίας: Έφαγε πρόστιμο επειδή πήγε να δει… το γήπεδο της ΑΕΚ

απαγόρευση-κυκλοφορίας-έφαγε-πρόστι-1026157

Ξινή βγήκε η βόλτα στην Αγια-Σοφιά σε έναν φίλο της ΑΕΚ.

Ο ηλικιωμένος φαίνεται πως δεν έχει καταλάβει ακριβώς τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει για να βγει από το σπίτι του, σύμφωνα με τα μέτρα ασφαλείας που έχουν τεθεί από την κυβέρνηση για τον περιορισμό του κορωνοϊό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσει σε μπλόκο της αστυνομίας χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα, ενώ κατευθυνόταν προς το υπό κατασκευή γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως υποστήριξε, πάντως, αυτή που ευθύνεται για το πρόστιμο των 150 ευρώ είναι… η σύζυγός του!

Δείτε το βίντεο:

Ωστόσο όπως ανακοινώθηκε λίγο αργότερα, η ΑΕΚ θα δώσει στον 85χρονο οπαδό το πρώτο διαρκείας στο νέο γήπεδο και θα πληρώσει και το πρόστιμο που του επιβλήθηκε επειδή πήγε να δει την “Αγιά Σοφιά” παρά την καραντίνα.

Μετά από αυτή την κίνηση ο 85χρονος Κωνσταντίνος μίλησε στη «Live Sport» για το υπό ανέγερση γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά και για το ότι βούρκωσε μόλις έμαθε την πρωτοβουλία που πήρε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

«Γεννήθηκα στην Κωνσταντινούπολη και η ΑΕΚ ήταν η πρώτη μου αγάπη. Αυτή την ομάδα μάθαμε στην Πόλη! Θυμάμαι τον εαυτό μου συνέχεια μέσα στο γήπεδο. Είτε με τον αδερφό μου, είτε με τα παιδιά μου. Στο σπίτι μου έχω πολλά αντικείμενα της ΑΕΚ. Όλα από την μπουτίκ που υπήρχε στην Καππαδοκίας» ανέφερε αρχικά ο ηλικιωμένος φίλος της Ένωσης.

«Στο γήπεδο όταν πήγαινα έπαιρνα και τα παιδιά μου. Πριν από κάποια χρόνια είχα πάρει και τον μεγάλο μου εγγονό με την κόρη μου. Δεν είχαν αρχίσει ακόμα τα έργα. Εγώ έζησα το παλιό γήπεδο και θέλω να προλάβω και το καινούργιο. Είμαι και μεγάλος σε ηλικία πια! Μια φορά κατάφερα και είδα κλεφτά και πως είναι μέσα. Μου σηκώθηκε η τρίχα! Κάθε φορά που πηγαίνω στη Νέα Φιλαδέλφεια και το βλέπω βάζω τα κλάματα. Αυτό είναι το σπίτι μας και λίγοι μπορούν να καταλάβουν πως είναι να μην έχεις σπίτι».

Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη και της ΠΑΕ, για την πρωτοβουλία να του δώσουν το πρώτο διαρκείας στην Αγιά Σοφιά. «Δεν το περίμενα. Είμαι πολύ συγκινημένος. Βούρκωσα όταν το έμαθα και θέλω να πως ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ΑΕΚ και στον κ. Μελισσανίδη. Δεν το έκανα επίτηδες ούτε ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα. Πήγα να δω το γήπεδο γιατί αυτό κάνω δύο φορές την εβδομάδα τουλάχιστον. Αυτό με κρατάει!».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook