Απ’ την Κρήτη κατευθείαν στο Παρίσι με τις νέες πτήσεις της Air France

απ-την-κρήτη-κατευθείαν-στο-παρίσι-με-1204630

Σύμφωνα με το γαλλικό αερομεταφορέα Air France, ο αριθμός των πτήσεων προς ελληνικούς προορισμούς για το καλοκαίρι ολοένα και αυξάνεται. Ανακοίνωσε, μάλιστα, ότι στον αρχικό σχεδιασμό του θερινού προγράμματος προς την Ελλάδα, έχουν ήδη ενταχθεί έξι προορισμοί εκτός της Αθήνας, προκειμένου να ενισχυθεί η σύνδεση των δύο χωρών. Οι προορισμοί, που έχουν οριστεί είναι η Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Ρόδος και η Κέρκυρα

Αφετηρία θα είναι το Παρίσι και πιο συγκεκριμένα, το αεροδρόμιο Charles de Gaulle.

Το πλάνο αφορά δύο πτήσεις την εβδομάδα για Θεσσαλονίκη για το διάστημα από 4 Ιουνίου εώς 4 Ιουλίου, ενώ τρεις πτήσεις την εβδομάδα θα πραγματοποιούνται από τις 14 Ιουλίου εώς 28 Αυγούστου.

Το Ηράκλειο θα εξυπηρετείται με πτήσεις, που ξεκινούν 17 Απριλίου και θα διαρκέσουν εώς τις 30 Οκτωβρίου, ενώ θα πραγματοποιούνται κάθε μέρα από τον Ιούνιο μέχρι και τον Αύγουστο.

Όσον αφορά τη Μύκονο, θα υπάρχουν τρεις πτήσεις την εβδομάδα για την περίοδο από την 1η Ιουνίου εώς και 3 Ιουλίου και δύο πτήσεις από τις 12 Ιουλίου εώς 25 Αυγούστου. Για το δρομολόγιο για Σαντορίνη θα υπάρχει επιλογή τεσσάρων πτήσεων από τις 31  Μαΐου εώς και 4 Ιουλίου και μία μόνο πτήση από 14 Ιουλίου εώς 25 Αυγούστου.

Τέλος, η Κέρκυρα και η Ρόδος εντάσσονται στο πρόγραμμα προορισμών για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο με τέσσερις διαθέσιμες πτήσεις κάθε εβδομάδα.

Προκειμένου να εξυπηρετηθεί η αυξημένη ζήτηση προς τους ελληνικούς προορισμούς για το καλοκαίρι του 2021, ο όμιλος Air France – KML θα ενισχύσει το τρέχον πρόγραμμα, που έχει ανακοινωθεί. Οι νέες πτήσεις, που θα προστεθούν, θα εξυπηρετήσουν παράλληλα όχι μόνο τους ταξιδιώτες από το εξωτερικό, που θέλουν να επισκεφθούν την Ελλάδα, αλλά και τους Έλληνες ταξιδιώτες, που θα θέλουν να ταξιδέψουν προς το εξωτερικό αναχωρώντας τόσο από την Αθήνα, όσο και από άλλα περιφερειακά αεροδρόμια. Ειδικά για την περίοδο Ιουλίου και Αυγούστου, η σύνδεση Αθήνα-Παρίσι πρόκειται να ενισχυθεί, φτάνοντας ακόμα και τις έξι πτήσεις σε καθημερινή βάση.

Σχετικά με τα δρομολόγια και τις ώρες των πτήσεων, οι πελάτες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.airfrance.gr ή να απευθύνονται στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

Ο περιφερειακός διευθυντής του ομίλου Air France-KLM στην Αθήνα κ. Γιάννης Πανταζόπουλος δήλωσε: «Ο όμιλος Air France-KLM είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση που αναμένεται με την επανεκκίνηση της ταξιδιωτικής δραστηριότητας, προσφέροντας ένα διευρυμένο πρόγραμμα πτήσεων καλύπτοντάς την Ελλάδα. Έτσι λοιπόν το πτητικό μας έργο για το φετινό καλοκαίρι θα απλώνεται και στα 4 σημεία του ορίζοντα της χώρας μας καλύπτοντας το Βορρά με πτήσεις προς την Θεσσαλονίκη, τον Νότο με πτήσεις προς το Ηράκλειο, την Ανατολή με πτήσεις στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες καθώς και τη Δύση με πτήσεις στην Κέρκυρα. Παράλληλα για την Αθήνα πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε πτήσεις από αρκετές περιφερειακές πόλεις της Γαλλίας.

Έπειτα από μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά για τον αεροπορικό και ταξιδιωτικό κλάδο ευρύτερα, λόγω της πανδημίας COVID-19, η Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς των επιβατών μας και αυτό κάνει όλους εμάς στην Air France-KLM Ελλάδας ιδιαίτερα χαρούμενους και περήφανους. Με το ποσοστό των εμβολιασμών να αυξάνεται διεθνώς, καλύπτοντας μεγάλο μέρος του πληθυσμού, αναμένουμε ακόμη μεγαλύτερη αύξηση της ζήτησης, την οποία στόχος μας είναι να καλύψουμε».

Πριν την πραγματοποίηση του ταξιδιού, η Air France συστήνει στους επιβάτες να ενημερώνονται για τους ισχύοντες περιορισμούς σε κάθε χώρα, ειδικά σε εκείνους που αφορούν στα COVID tests, συμβουλευόμενοι το airfrance.traveldoc.aero Η Air France για να εξασφαλίσει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας στην υγεία του προσωπικού και των επιβατών της, εφαρμόζει τα μέτρα υγείας Air France Protect, με ενισχυμένες διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης των αεροσκαφών πριν από κάθε αναχώρηση, θερμομέτρηση των επιβατών κατά την επιβίβαση προς συγκεκριμένους προορισμούς και χρήση μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Σε όλα τα δρομολόγια ενδέχεται να γίνουν αλλαγές εξαιτίας των ταξιδιωτικών περιορισμών που επιβάλλονται από την κάθε κυβέρνηση ή/και τις διεθνείς αρχές. Οι επιβάτες θα πρέπει να ενημερώνονται για τις πτήσεις τους στο www.airfrance.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook