AOX | Άργησε να «ξυπνήσει» και… χάρισε βαθμό

aox-άργησε-να-ξυπνήσει-και-χάρισε-βαθ-120397

aox.panahaikiΤο «ξύπνημα» τις ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο δυστυχώς δεν ήταν αρκετό για να φέρει τους τρεις βαθμούς της νίκης στον ΑΟ Χανιά που έμεινε στο 0-0 με την Παναχαϊκή νωρίτερα στα Περβόλια, την οποία και «εξαφάνισε» από το 60′ και μετά.

Δυστυχώς όμως, το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε ποτέ κι έτσι οι Χανιώτες φτάνουν τους 30 βαθμούς μετά από 16 αγωνιστικές στη football league.

Οι Χανιώτες δεν μπήκαν καλά στο ματς, με την Παναχαϊκή να επικρατεί κατά κράτος τα πρώτα 30 λεπτά. Στη συνέχεια, κατάφεραν να ισορροπήσουν κάπως, δημιουργώντας μάλιστα μία ευκαιρία με τον Πάγκαλο, στο 35′.

Οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα μπήκε δυνατά, με παραλίγο γκολ στο 55′ με τον Κονσταντίνοφ να βάζει την κόντρα και την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Λαμπάκη. Ακολούθησαν δύο φάουλ σε καλά σημεία με εκτελεστή τον Τσάτσο που δυστυχώς δεν μετατράπηκαν σε γκολ ενώ η ομάδα συνέχιζε να πιέζει διεκδικώντας κάτι καλύτερο από την ισοπαλία.

Στο 69′ έγινε μια απίστευτη ευκαιρία για τον Α.Ο. Χανιά με τον Κονσταντίνοφ που βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Παναχαϊκής αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Και η Παναχαϊκή όμως έγινε επικίνδυνη αρκετές φορές, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φτάσει στο γκολ. Ο ρυθμός του παιχνιδιού ανέβηκε με εκατέρωθεν αντεπιθέσεις, με τον αγώνα ωστόσο να λήγει στο 0-0.

 

Πληροφορίες για το ματς: athlitiko.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook