ΑΟ Πλατανιάς: Προετοιμάζεται μετ’ εμποδίων για Ηρακλή – Τα εισιτήρια του «τελικού»

αο-πλατανιάς-προετοιμάζεται-μετ-εμπ-854444

Κυκλοφόρησαν σήμερα Παρασκευή τα εισιτήρια της ΠΑΕ Πλατανιάς για το -σημαντικότερο ίσως φετινό- ματς της χανιώτικης ομάδας με τoν Ηρακλή 1908, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 15.00 στα Περιβόλια.

Τα εισιτήρια του αποχαιρετιστήριου εντός έδρας «τελικού» της κανονικής περιόδου, για τον οποίο η διοίκηση της ομάδας απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της, θα διατίθενται Παρασκευή (3/5/19) και Σάββατο (4/5/19) από το «Σταύρος Σπορ» στα Χανιά (ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

Εισιτήρια όμως θα διατίθενται και την ημέρα του αγώνα (5/5/19), από το εκδοτήριο στο γήπεδο των Περιβολίων, δύο ώρες πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: θύρες 1 & 2: 10 ευρώ

Στο καθαρά αγωνιστικό ενδιαφέρον η ομάδα του Γιάννη Τάτση, μπήκε από την Πέμπτη στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για έναν ακόμη τελικό.

Η χανιώτικη ομάδα, που βρίσκεται στην 3η θέση, αλλα σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα, μπορεί να ελπίζει στην κατάληψη της προνομιούχου 2ης θέσης για τα μπαράζ, χρειάζεται μόνο νίκη στα Περιβόλια κόντρα στον Ηρακλή 1908, στο κυριακάτικο ματς (15.00) που ρίχνει την αυλαία της φετινής κανονικής περιόδου της Football League.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή, συνεχίστηκε χθες για τους Χανιώτες με προπόνηση ομαδικής τακτικής.

Εκτός προγράμματος εξακολουθεί να είναι ο τραυματίας Καραγκούνης, ενώ μικρό πρόβλημα προέκυψε με τον Νίλι που αισθάνθηκε ενοχλήσεις και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί σήμερα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook