ΑΟ Πλατανιάς: Περήφανος για τους παίκτες του ο Τάτσης

αο-πλατανιάς-περήφανος-για-τους-παίκτ-848472

Λίγα λεπτά μετά το σφύριγμα του «τελικού» της Λάρισας, όπου ο ΑΟ Πλατανιάς γνώρισε «πικρή» ήττα με 1-0 από τον τοπικό Απόλλωνα, ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας, Γιάννης Τάτσης, δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του, που επηρεάστηκαν από τη βαθμολογική σημασία του ματς. Παράλληλα στάθηκε στην απόκρουση για Όσκαρ του Μαντζάρη, στις καθυστερήσεις, δίνοντας μάλιστα συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα των αντιπάλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Τάτση είναι οι εξής:

«Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι από δύο ομάδες που ήθελαν τη νίκη. Δεν παίζαμε για την ισοπαλία, παίζαμε για τη νίκη… Ξέραμε πριν από το παιχνίδι ότι υπήρχε άγχος και από τις δύο πλευρές, κάτι το οποίο η ομάδα του Απόλλωνα το εκμεταλλεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα για το οποίο μπορώ να πω ότι δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος. Το συζητήσαμε στο ημίχρονο και προσπαθήσαμε να το διορθώσουμε στο δεύτερο, κάτι που πετύχαμε. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, ο Απόλλων το πρώτο, εμείς είχαμε το δεύτερο. Μείναμε πίσω στο σκορ, προσπαθήσαμε να πιέσουμε και να ξαναμπούμε στο παιχνίδι, θεωρώ ότι η απόκρουση του Μαντζάρη είναι αυτή που κράτησε τον Απόλλωνα στο παιχνίδι, μία εκπληκτική απόκρουση και του δίνουμε συγχαρητήρια σαν αντίπαλοι. Σίγουρα, η ήττα μας στενοχωρεί, αλλά μόνο υπερηφάνεια μπορώ να νιώσω γι’ αυτή την ομάδα, έτσι όπως ξεκινήσαμε και πού φτάσαμε. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα».

Για το αν πιστεύει πως αγωνίστηκαν σε αυτό το παιχνίδι δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος: «Είναι ένα πρωτάθλημα με αρκετά καλές ομάδες, δεν θέλω να αδικήσω άλλες, πρέπει να ανοίξουμε ένα μεγάλο κεφάλαιο για να πούμε ποια είναι καλή και ποια κακή ομάδα. Νομίζω ότι είναι δυο ομάδες που έχουν το ρεαλισμό στις τάξεις τους».

Πηγή: athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook