Ανυφαντάκης στον Super FM: Γιορτάσαμε πολύ τη νίκη επί του Πλατανιά

ανυφαντάκης-στον-super-fm-γιορτάσαμε-πολύ-τη-870387

Δηλώσεις στον Super FM για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του Πλατανιά παραχώρησε ο Κώστας Ανυφαντάκης. Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός μίλησε επίσης και για το ΣΥΝΚΑ, όπου ήταν πέρσι προπονητής.

Ο Ανυφαντάκης μίλησε στην εκπομπή του Μάκη Καρτσωνάκη, λέγοντας και πάλι πολύ καλά λόγια για τον Πλατανιά, όπως επίσης με καλά λόγια μίλησε και για το ΣΥΝΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Περιμέναμε να έχουμε μια καλή εμφάνιση απέναντι στον Πλατανιά η οποία ήρθε σα συνέχεια άλλων εμφανίσεων που είχαμε στα τελευταία παιχνίδια. Η πρόθεσή μας ήταν να ελέγξουμε το παιχνίδι, ν’ απειλήσουμε τον Πλατανιά και να είμαστε γενικότερα επιθετικοί. Το ίδιο είχαμε κάνει και στο ματς με τον Απόλλωνα. Το αποτέλεσμα μας δικαιώνει. Παίξαμε απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, για την οποία, συμφωνώ, ότι την γνώριζα μεν, αλλά το σίγουρο είναι ότι είναι πολύ δύσκολο για κάποια ομάδα να την κερδίσει. Εχει κάνει πολύ μεγάλα βήματα προόδου και γενικότερα έχει πολύ μεγάλες επιτυχίες τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και μιλώ για την ταυτότητα που έχει αποκτήσει με προπονητή τον Γιάννη Τάτση. Εάν δεν είχε γίνει η αναδιάρθρωση, ο Πλατανιάς θα ήταν τώρα στη Σούπερ Λιγκ».

Για τη Δόξα Δράμας: «Είναι αλήθεια ότι γιορτάσαμε πολύ τη νίκη επί του Πλατανιά. Η Δόξα Δράμας είναι ένα πολύ μεγάλο μέγεθος και αυτό που την κάνει μεγάλο μέγεθος είναι ο κόσμος της. Ο κόσμος ζει και αναπνέει, υποστηρίζοντας πάρα πολύ την ομάδα, οπότε καταλαβαίνετε ότι μια νίκη σε βάρος μιας πολύ καλής ομάδας όπως ο Πλατανιάς, είναι αναμενόμενο να υπάρξει ενθουσιασμός. Ξεκινήσαμε πάντως με προβλήματα στην αρχή, με ελλιπή προετοιμασία, μία εντελώς καινούργια ομάδα με 17-18 ποδοσφαιριστές και αυτό που θέλαμε ήταν να είμαστε όσο γίνεται το συντομότερο ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα. Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, αλλά σημασία έχει η διάρκεια και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ταπεινά».

Για τα διοικητικά της Δόξας Δράμας: «Ανέλαβα στις 10 Σεπτεμβρίου, έχοντας μιλήσει με τον κ. Μπύρο για να αναλάβω τη Δόξα. Ακούω κι εγώ για απεμπλοκή του σταδιακά, όμως αυτή τη στιγμή συνεργάζομαι με αυτή τη διοίκηση και δεν ξέρω τι θα γίνει στο απώτερο μέλλον. Αυτή τη στιγμή συνεργάζομαι με τους ανθρώπους που είναι στην ομάδα αλλά και με τον κ. Μπύρο».

Για το στόχο της Δόξας: «Οπως είπα και προηγουμένως, επειδή υπάρχει ενθουσιασμός, αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, όσο κοινότυπο κι αν ακούγεται. Το ζήτημα είναι να βελτιωνόμαστε, να δουλεύουμε και στο τέλος να κάνουμε το ταμείο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν από ένα μήνα δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση, προσπαθούσαμε να βελτιωθούμε, οπότε κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα δούμε στο τέλος τι θα έχουμε κάνει».

Για το ΣΥΝΚΑ και τη συνεργασία που είχαν την περασμένη περίοδο: «Είχαμε μία εξαιρετική συνεργασία. Το ΣΥΝΚΑ ήταν μια σπουδαία εμπειρία για μένα, είναι μια ομάδα που τη θεωρώ κόσμημα. Το καλοκαίρι ήταν ξεκάθαρο ότι ήθελα να πάω παραπάνω και αυτό μου καθόρισε την επιλογή. Αυτό δεν αναιρεί όμως ότι το ΣΥΝΚΑ είναι μια πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικούς ανθρώπους και εύχομαι τα καλύτερα. Ασφαλώς και την παρακολουθώ, χρειάζεται αγώνας και στο τέλος θα γίνει η αποτίμηση. Εύχομαι πάντα τα καλύτερα γι’ αυτή την ομάδα και τους ανθρώπους της».

Για τη δική του πορεία ως προπονητής: «Αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι ότι όπου κι αν βρίσκεσαι πρέπει να προσπαθείς για να επιδείξεις έργο. Προσπαθούμε, όπως ο καθένας στη δουλειά του και ελπίζουμε ότι η πορεία θα μας δικαιώσει όλους. Για τους Ρεθυμνιώτες προπονητές που λέτε, σίγουρα ο Γιάννης Πετράκης είναι ένας καταξιωμένος προπονητής, ένας άνθρωπος που έχει φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο χάρη στη δουλειά και την υπομονή του. Είναι γνωστό ότι εκτός από ένας σπουδαίος προπονητής είναι και ένας σπουδαίος άνθρωπος. Μακάρι να τον ακολουθήσουμε κι εμείς και να φτάσουμε στα βήματα του».

Για το επόμενο παιχνίδι με το Λεβαδειακό: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με μια ομάδα που υποβιβάστηκε από τη Σούπερ Λιγκ, με ποιότητα. Είναι παιχνίδια όπως αυτό που βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού, πολύ ανταγωνιστικά, που μπορεί να κριθούν στο τελευταίο λεπτό. Γενικότερα για το πρωτάθλημα θεωρώ ότι είναι εξαιρετικό, με καλή ποιότητα παικτών και προπονητών. Ολες είναι μεγάλες ομάδες. Πραγματικά, δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι για καμιά ομάδα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook