Αντζελίνα Τζολί: «Δεν θα συγχωρήσω ποτέ τον Μπραντ Πιτ» – Πως εξελίχθηκε η δίκη για την κηδεμονία των παιδιών

αντζελίνα-τζολί-δεν-θα-συγχωρήσω-ποτ-1232201

Πικρά απογοητεύτηκε η Αντζελίνα Τζολί με το αποτέλεσμα της δικαστικής μάχης για την κηδεμονία των παιδιών της που δικαίωσε τον Μπραντ Πιτ και η ίδια δηλώνει ότι δεν θα συγχωρήσει ποτέ τον πρώην σύζυγό της. Η σταρ έχει έξι παιδιά με τον Μπραντ, τρία υιοθετημένα: Μάντοξ, 19 ετών, Παξ 17 και Ζαχάρα 16 και τρία βιολογικά: Σιλό 15 ετών και τα δίδυμα Νοξ και Βίβιαν 12 ετών.

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο US Weekly, «η Αντζελίνα δεν θα τον συγχωρήσει ποτέ… Διατηρεί το δόγμα «δεν έχει τελειώσει ακόμη» και πιστεύει πως θα επικρατήσει δικαιοσύνη». Επίσης. η πηγή υποστήριξε ότι η σταρ θα δώσει ό,τι έχει για να κάνει έφεση στη δικαστική απόφαση.

Την Πέμπτη, πηγές προσκείμενες στην ηθοποιό είπαν ότι η Τζολί ένιωσε απογοήτευση από τα δικαστήρια επειδή δεν επέτρεψαν στα παιδιά της να καταθέσουν στις ακροάσεις για την κηδεμονία. Άτομο κοντά της υποστήριξε ότι η Τζολί δεν είχε ένσταση για την απόφαση σχετικά με την κηδεμονία, αλλά για την έλλειψη φροντίδας της οικογένειάς της, σύμφωνα με το PageSix. Η σταρ αισθάνθηκε πως «το δικαστήριο δεν έλαβε υπόψη το σύνολο των θεμάτων που επηρεάζουν την οικογένειά της» σύμφωνα με την ίδια πηγή που σημείωσε ακόμη πως «το πρόγραμμα της επιμέλειας οριζόταν πάντα από το δικαστήριο. Είναι θλιβερό ότι οι άνθρωποι του Μπραντ χαίρονται για μία πιθανή νίκη όταν το να επικρατείς σε ένα σύστημα το οποίο υπάρχει για να προστατεύει οικογένειες και παιδιά από ζητήματα που βλάπτουν την ευημερίας τους δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να καυχιέσαι».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook