Αντρέα Μποτσέλι: Επιστρέφει με νέο άλμπουμ

αντρέα-μποτσέλι-επιστρέφει-με-νέο-άλμ-1114540

Ο Αντρέα Μποτσέλι ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά στη δισκογραφία με ένα νέο άλμπουμ που θα έχει τίτλο «Believe» και θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου. Μετά την συγκλονιστική του εμφάνιση, την περασμένη άνοιξη και κατά την στον ιστορικό καθεδρικό ναό Duomo του Μιλάνο, που καθήλωσε εκατομμύρια θεατών σε ολόκληρο τον κόσμο ο διάσημος Ιταλός τενόρος νιώθει έτοιμος να ξαναμιλήσει στις καρδιές του κόσμου με τα καινούργια του τραγούδια.

Ο ίδιος χαρακτηρίζει αυτό το άλμπουμ ως μια συλλογή από προσωπικές επιλογές για την ψυχή του ανθρώπου: «Το κόνσεπτ αυτού του δίσκου βασίζεται σε τρεις λέξεις: πίστη, ελπίδα και φιλανθρωπία. Αυτές είναι οι τρεις αρετές του Χριστιανισμού – ανεξάρτητα από οποιαδήποτε θρησκευτική πεποίθηση – είναι όμως και τα τρία ιδιαίτερα κλειδιά που δίνουν νόημα και ολοκλήρωση στη ζωή του καθενός από μάς» υπογραμμίζει με νόημα.

Ανάμεσα σε άλλα κομμάτια το καινούργιο άλμπουμ του Αντρέα Μποτσέλι θα περιλαμβάνει ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι του σπουδαίου Ένιο Μορικόνε αλλά και τις συμπράξεις του με τις βραβευμένες με Γκράμι ερμηνεύτριες Alison Krauss και Cecilia Bartoli.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook