Αντώνης Ροκάκης: Να λάβουν και οι άλλοι δήμοι αποφάσεις όπως του Δήμου Χανίων

αντώνης-ροκάκης-να-λάβουν-και-οι-άλλοι-809494

Απολύτως σύμφωνο βρήκε το ΕΒΕΧ και τον Αντώνη Ροκάκη η απόφαση της Δημοτικής αρχής του Δήμου Χανίων να εισηγηθεί μέτρα στήριξης προς τις τοπικές επιχειρήσεις. Έτσι, ζητά να γίνει κάτι αντίστοιχο και στους άλλους δήμους του νομού.

Αναλυτικά:

«Στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει η χώρα μας και οι οποίες έχουν άμεσες και σοβαρές επιπτώσεις στην οικονομία μας, είναι υποχρέωση όλων των φορέων να δείξουν τα αντανακλαστικά τους προκειμένου να βοηθήσουν στην ελαχιστοποίηση των οικονομικών συνεπειών.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, χαιρετίζουμε την απόφαση της Δημοτικής αρχής του Δήμου Χανίων να εισηγηθεί συγκεκριμένα μέτρα που σκοπό έχουν να ελαφρύνουν το βάρος από τις πλάτες των τοπικών επιχειρήσεων που πλήττονται.

Καλούμε όλες τις παρατάξεις που απαρτίζουν το δημοτικό συμβούλιο Χανίων να στηρίξουν την εισήγηση ώστε να αποτελέσει ομόφωνη απόφαση.

Παράλληλα ζητούμε και από τους υπόλοιπους δήμους της περιφερειακής ενότητας Χανίων να λάβουν ανάλογες αποφάσεις και να δείξουν την έμπρακτη συμπαράσταση τους στις επιχειρήσεις του Δήμου τους.

Τονίζουμε την σημαντικότητα των μέτρων ανακούφισης των επιχειρήσεων καθώς είναι υποχρέωση όλων μας να συμβάλουμε στην κατεύθυνση να σωθούν τοπικές επιχειρήσεις και οι θέσεις εργασίας που αυτές προσφέρουν.

Ζούμε μια πρωτόγνωρη κρίση από την οποία μόνο όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να βγούμε.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook