Αντώνης Ρέμος: «Η κόντρα με τον Νότη Σφακιανάκη ξεκίνησε όταν…» | Video

αντώνης-ρέμος-η-κόντρα-με-τον-νότη-σφα-587251

Όλα όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής…

Ο Αντώνης Ρέμος ήταν καλεσμένος στην πρεμιέρα του Θέμη Γεωργαντά, στο After Dark, και μίλησε μεταξύ άλλων για την κόντρα του με τον Νότη Σφακιανάκη.

«Υπήρχε πάντα μια αίσθηση εμπαιγμού με τον Νότη. Σαν καλλιτέχνη τον εκτιμώ και τον σέβομαι, με πολύ όμορφη δισκογραφία, μέχρι ενός σημείου τουλάχιστον. Μετά το γύρισε θέλοντας να πει και τον πολιτικό του λόγο μέσα από τα τραγούδια, που θεωρώ ότι ήταν λανθασμένος ο τρόπος, κατά την άποψή μου, συγγνώμη Νότη. Ήταν λανθασμένος τρόπος η πολιτική τοποθέτηση μέσα από τα τραγούδια. Δεν μπορείς να κάνεις πολιτικό τραγούδι στα μπουζούκια.

Τότε κάναμε πολύ παρέα με τον Παντελή Παντελίδη και ήταν από τα πιο αγαπημένα μου πρόσωπα. Κάποιος άκουσε ένα καινούργιο τραγούδι και είπε στον Νότη “πότε το έβγαλες αυτό το τραγούδι;” και είπε “αν είναι δυνατόν να με μπερδεύεις” κι εκεί άρχισε η κόντρα. Εκεί βγάλαμε την πρώτη μας φωτογραφία, μια ασπρόμαυρη λίγο… μαφιόζικη ότι “Νότη, ησύχασε” κι εκεί το πήρε, δεν το άφησε. Δεν το άφησε να πέσει κάτω, άρχισε και ο Νότης να λέει τα δικά του από τον φίλο μας τον Γιώργο Λιάγκα», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Ρέμος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook