Αντώνης Παρτσαλάκης: Δήμος Κισάμου, ο ηθικός αυτουργός για την υποστολή της σημαίας στα Φαλάσαρνα

αντώνης-παρτσαλάκης-δήμος-κισάμου-ο-η-1713063

Θέση για τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες στα Φαλάσσαρνα αναφορικά με την υποστολή των δύο Γαλάζιων σημαιών από την παραλία, παίρνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Κισσάμου, Αντώνης Παρτσαλάκης, ο οποίος ρίχνει το μπαλάκι των ευθυνών στον Δήμο Κισσάμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού «Κίσσαμος, Ενωμέένοι Πολίτες» του κ. Παρτσαλάκη αναφέρει:

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε ότι μετά την γνωμοδότηση της Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης τα Φαλάσαρνα έχασαν δύο γαλάζιες σημαίες.

Για όσους δεν γνωρίζουν και για τους υπόλοιπους που έχουν ξεχάσει, η Γαλάζια σημαία είναι παγκόσμιο σύμβολο ποιότητας για πάνω από 50 χώρες, το οποιο απονέμεται με αυστηρά κριτήρια σε οργανωμένες ακτές τις οποίες διαχειρίζονται παράκτιοι Δήμο. Ο Δήμος Κισάμου αν και παράκτιος, προσπαθεί να μετακυλήσει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην γύρω περιοχή επιδιώκοντας να κρύψει την αδυναμία του να διαφυλάξει την ποιότητα και την ανάπτυξη στην περιοχή.

Ο Δήμος Κισάμου γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή των Φαλασάρνων τα τελευταία 3 χρόνια και έχει το μεγαύτερο μερίδιο ευθύνης.

Η κατάσταση αυτή αφορά τα σκουπίδια, που αποδεδειγμένα είναι διασκορπισμένα σε διάφορα σημεία στην περιοχή και στην μεγάλη παραλία εντός περιοχής NATURΑ. Οι κάδοι δεν αδειάζονται επιμελώς και σε τακτική βάση και φυσικά στο χώρο στάθμευσης στην περιοχή τον οποίο ο Δήμος δεν έχει εξασφαλίσει, με συνέπεια τη δημιουργία αυθαίρετου χώρου στάθμευσης μηχανοκίνητων οχημάτων, όπως και όλες εκείνες τις υπηρεσίες των ιδιωτικών επιχειρήσεων ντους, κάδους, αποδυτήρια που λυμαίνεται ο Δήμος χρόνια τώρα.

Όπως λέει και ο λαϊκός ποιητής, το ψάρι βρωμά από το κεφάλι. Η κατάσταση στην περιοχή των Φαλασάρνων είναι άμεσα συνδεδεμένη με την αντίληψη του κ. Μυλωνάκη και της ομάδας του όλα αυτά τα χρόνια. Βέβαια δεν μας προκαλεί εντύπωση καθώς ανήκει στην γενιά του συγκεντρωτισμού και της εξασφάλισης του μεγαλύτερου κέρδους με την μικρότερη προσφορά προς την τοπική κοινωνία. Η λέξη ανταποδοτικότητα δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από τα έργα στην περιοχή τα οποία έχουν την αποκλειστική χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης.

Με καθαρές θέσεις  θα παλέψουμε για τη διασφάλιση των συνθηκών αυτών, ώστε ο τόπος μας θα βρει ξανά την χαμένη του Αξία.

zarpanews.gr

One thought on “Αντώνης Παρτσαλάκης: Δήμος Κισάμου, ο ηθικός αυτουργός για την υποστολή της σημαίας στα Φαλάσαρνα

  1. Όλα είναι για την μπίζνα που γίνετε εκεί…Να εκμεταλευονται την παραλία και να θυσαυριζουν οι γνωστοί επιχειρηματίες λες και η παραλία τους ανήκει…Να μπουν τα πράγματα στη θέση τους άμεσα ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook