Αντώνης Μπαλωμενάκης: «Ταλιμπανισμός η μανία του ΚΙΝΑΛ για καταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ»

αντώνης-μπαλωμενάκης-ταλιμπανισμό-882480

Στο Κίνημα Αλλαγής, το μόνο που θέλουν είναι η καταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό δεν είναι πολιτική, αλλά «ταλιμπανισμός», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές κ. Αντώνη Μπαλωμενάκης, σε συνέντευξη του στον SUPER FM 89.6 και στον Δημήτρη Παππά.

Ο κ. Μπαλωμενάκης, σχολιάζοντας την στάση του ΚΙΝΑΛ σημείωσε πως έχουν παρασυρθεί από την μανία τους για την καταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ.

Τόνισε μάλιστα πως παρά το ότι έχει φύγει από το ΚΙΝΑΛ ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, έχει παραμείνει στο κόμμα το πνεύμα του και η ταυτότητα του, που ήταν η καταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ότι αφορά τις επερχόμενες εκλογές, ο κ. Μπαλωμενάκης είπε πως «πάμε με το κεφάλι ψηλά σε αυτές τις εκλογές, και με την πεποίθηση πως προσφέραμε στον τόπο μας με ανιδιοτέλεια και ειλικρίνεια σε κρίσιμη περίοδο.»

Επεσήμανε δε πως, αν γυρίσουμε πίσω στο 2014, θα έχουμε το μοναδικό φαινόμενο ευρωπαϊκής χώρας, όπου μετά την λήξη της περιόδου της κρίσης, επανέρχονται οι ίδιες πολιτικές δυνάμεις που οδήγησαν την χώρα σε αυτή την κατάσταση, κάτι που αποτελεί πρωτότυπο ευρωπαϊκό φαινόμενο.

Αναφορικά με τις εξεταστικές επιτροπές, ο κ. Μπαλωμενάκης είπε σχετικά με το θέμα της υγείας, οτι ανεδείχθησαν πολλά πράγματα και σε ποινικό και σε πολιτικό επίπεδο.

Τόνισε ότι, και στις τέσσερις κατηγορίες θεμάτων «καταλήγουμε σε κάθε μια από αυτές σε ποινικά αδικήματα, που έχουν αποσταλεί στην δικαιοσύνη και έχουν πάρει τα πράγματα το δρόμο τους.»

Δεν μπορεί ανέφερε οργανισμός όπως το ΚΕΕΛΠΝΟ να διαχειρίζεται εκατομμύρια και αυτά να χάνονται.

Σχολιάζοντας δε την βραδύτητα της ανταπόκρισης της δικαιοσύνης σε όλες αυτές τις διαδικασίες, ο κ. Μπαλωμενάκης είπε πως πρόκειται για κομβικό θέμα και παθογένεια της κοινωνίας μας.

Μάλιστα ανέφερε πως πίσω από αυτή την αδυναμία να υπάρξει εθνική συνεννόηση για τα θέματα της δικαιοσύνης. υπάρχουν μικροκομματικές σκοπιμότητες.

Υπάρχει σημείωσε, μια μεγάλη παράδοση παρεμβάσεων στην δικαιοσύνη, παρά τις εξαγγελίες περί της ανεξαρτησίας της κ.ο.κ.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook