Αντώνης Μπαλωμενάκης: Οι συγκεντρώσεις μας δεν είναι για χαιρετούρες και τσικουδιές, αλλά για διάλογο

αντώνης-μπαλωμενάκης-οι-συγκεντρώσε-884889

Τις περιοδείες του σε χωριά του νομού συνεχίζει ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Μπαλωμενάκης.

Στο σχόλιό του για την προεκλογική του εκστρατεία αναφέρει:

«Παραδοσιακά οι προεκλογικές μας συγκεντρώσεις δεν είναι απλά περάσματα από καφενεία, χαιρετούρες, τσικουδιές και χτυπήματα στην πλάτη.

Οι κεντρικές εκδηλώσεις σε επιλεγμένα κεφαλοχώρια, προσφέρουν ευκαιρία για γόνιμο διάλογο και προβληματισμό. Μια τέτοια συγκέντρωση έγινε στον Πλάτανο Κισσάμου, απ’ όπου και η φωτογραφία. Οι δυναμικοί κάτοικοι της παραγωγικής αυτής περιοχής έχουν και διατυπώνουν ερωτήματα και προτάσεις πάνω στον τρόπο με τον οποίο θα αναγεννηθεί το αγροτικό συνεταιριστικό κίνημα.

Τονίσαμε ότι έγιναν σημαντικά βήματα κατά την προηγούμενη τετραετία, όπως εκσυγχρονισμός της νομοθεσίας των συνεταιρισμών, ένας νέος νόμος για τις συνεργασίες ομάδων παραγωγών. Θυμίσαμε ότι έχουμε δεσμευτεί για τη μείωση φόρου συνεταιρισμών στο 10% και έκπτωση 10% στο φορολογητέο εισόδημα των συνεταιρισμένων αγροτών για την περαιτέρω ενίσχυση του μοντέλου της συνεταιριστικής οικονομίας στον αγροτικό τομέα.

Αναφερθήκαμε στην καθιέρωση μεταφορικού ισοδύναμου και στην Κρήτη που θα ωφελήσει τους παραγωγούς στον ανταγωνισμό τους με προϊόντα της υπόλοιπης Χώρας.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook