Αντώνης Μπαλωμενάκης: Αποκαλύπτεται η ανευθυνότητα και ο λαϊκισμός | Video

αντώνης-μπαλωμενάκης-αποκαλύπτεται-860625

O υποψήφιος βουλευτής Χανίων με το ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Μπαλωμενάκης με δήλωση που έκανε την Πέμπτη μέσω βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφερόμενος στο λεγόμενο «Μακεδονικό», κατηγόρησε την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας για ανευθυνότητα και λαϊκισμό, καταλήγοντας ότι καθένας κρίνεται από τη σοβαρότητά και υπευθυνότητα που αντιμετωπίζει τα μεγάλα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μπαλωμενάκη

Τώρα αποκαλύπτεται ότι η παράταξη της ΝΔ, με τον πιο επίσημο τρόπο, δια του Πρωθυπουργού Καραμανλή είχε δεχθεί το 2005 διπλή ονομασία με το όνομα Μακεδονία και όχι erga omnes!

Ευτυχώς που σ’ αυτές τις εκλογές το λεγόμενο Μακεδονικό – ένα θέμα που λύθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελος της Ειρήνης, της σταθερότητας και των γεωπολιτικών συμφερόντων της χώρας μας – περνά σε δεύτερη μοίρα.

Τώρα προέχουν τα καυτά ερωτήματα για το αύριο, για τη διακυβέρνηση χώρας. Και τα ερωτήματα αυτά δεν σηκώνουν κουτοπονηριές! Καθένας κρίνεται από τη σοβαρότητά του και από το πόσο υπεύθυνα και ειλικρινά αντιμετωπίζει τα μεγάλα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook