Αντώνης Κανάκης για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Είμαστε σοκαρισμένοι, προδομένοι και στο πλευρό της κοπέλας – Είναι βιασμός

αντώνης-κανάκης-για-στάθη-παναγιωτόπ-1337707

Ότι δεν γνώριζαν τίποτα για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, επεσήμανε ξανά ο Αντώνης Κανάκης κατά την έναρξη της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα την Τρίτη (14/12). Η ατμόσφαιρα ήταν όπως και χθες βαριά και το κλίμα συναισθηματικά φορτισμένο, ενώ η «τριάδα» εμφανίστηκε ντυμένη στα μαύρα.

Υπενθυμίζεται, πως μια ημέρα νωρίτερα, έσκασε σαν βόμβα για την γνωστή ψυχαγωγική εκπομπή η είδηση ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται από πρώην σύντροφό του ότι δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο σε πορνογραφικά σάιτ προκειμένου να την εκδικηθεί.

Από χθες, έχει ξεσπάσει σάλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αρκετούς χρήστες να κατηγορούν τους Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση, πως γνώριζαν για το περιστατικό (που φέρεται να ξεκίνησε από 2016, ενώ η μήνυση έγινε το 2019) και δεν έκαναν τίποτα.

Έτσι λοιπόν ξεκίνησε το σημερινό Ράδιο Αρβύλα:

«Δεν μπορούμε να κάνουμε σατιρική εκπομπή»

«Ακόμα λέμε… τι ζούμε!», ανέφερε ο παρουσιαστής στα πρώτα του λόγια βγαίνοντας στον αέρα. Μάλιστα, όπως είπε, δύο φορές έχει συμβεί έως τώρα στην εκπομπή το να μην μπορούν να κάνουν σατιρική εκπομπή, όντες συγκλονισμένοι. Η πρώτη ήταν όταν δολοφονήθηκε ο Αλέξης Γρηγορόπουλος, η δεύτερη ήταν η τραγωδία στη Μαρφίν. «Αυτή εδώ ήταν η τρίτη φορά», τόνισε.

«Είναι σαν να ζούμε μια εξωσωματική εμπειρία, σαν να το ζούμε έξω από τους εαυτούς μας και δεν το πιστεύουμε. Προσπαθούμε να υπενθυμίσουμε στον εαυτό μας ότι όλο αυτό είναι πραγματικότητα και όχι κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας», συνέχισε.

Άλλωστε, χθες έδειξαν πως δεν υπήρχε διάθεση για σάτιρα, αφού οι τηλεθεατές μόνο τα βίντεο, χωρίς σχολιασμό από τους παρουσιαστές.

«Αυτή τη φορά θα απαντήσουμε»

«Όταν πρέπει να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, είναι μια ψυχοφθόρα διαδικασία… Έχουμε ακούσει πολλά κατά καιρούς και δεν δίναμε σημασία. Αυτή τη φορά όμως θα απαντήσουμε», είπε και έδωσε σήμα για διαφημίσεις.

Επιστρέφοντας, συνέχισε ως εξής: «Δεν θέλουμε να το ξεχειλώσουμε, να πάρουμε μέρος σ’ αυτό το διαδικτυακό πανηγύρι. Θέλουμε να πούμε κάποια πράγματα. Πλέον, το σοκ είναι μεγαλύτερο όταν το συνειδητοποιούμε. Η ουσία του θέματος δεν είναι αν θα συνεχιστεί το Ράδιο Αρβύλα και σίγουρα δεν είμαστε εμείς τα θύματα…

Αλλά είναι αυτή η κοπέλα, στην οποία συμπαραστεκόμαστε και δεν μπορούμε να φανταστούμε τι περνάει… Είναι ένας βιασμός, γιατί κάποιος θέλησε να παραβιάσει την προσωπική τους ζωή. Είναι χυδαίο. Κάθε γονιός θα σκεφτόταν τι θα γινόταν αν αυτό συνέβαινε στο παιδί μου.

«Είμαστε εδώ για ότι χρειαστείς»

Δεν έτυχε ποτέ να γνωρίσουμε αυτή την κοπέλα – ούτε άλλη κοπέλα του Στάθη – και τώρα μαθαίνουμε τι έχει συμβεί. Θέλω να της τονίσω ότι δεν έχει κανέναν λόγο να νιώθει άσχημα. Μπράβο σου που το έκανες και πήγες και κινήθηκες νομικά. Είμαστε εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για ότι χρειαστείς.

Είπε ότι δεν ήξερε κανείς τι σου έχει συμβεί και ούτε σε εμάς και σε κανέναν είχε πει κάτι ο Στάθης. Μακάρι να είχες έρθει και να μας το είχες πει εσύ. Οι συζητήσεις αυτές πρέπει να γίνονται προκειμένου να μην βρεθεί κανείς ποτέ ξανά σε αυτή τη θέση.

«Απαντάμε σε αυτούς του 10.. Δεν γνωρίζαμε»

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής υπογράμμισε για ακόμα μια φορά ότι ποτέ δεν θα κρατούσαν δόπλα τους έναν συνεργάτη αν γνώριζαν ότι έχει κάνει κάτι τέτοιο.

«Υπάρχει κάτι το οποίο δεν το διαπραγματευόμαστε – γιατί με πολλά μπορεί να διαφωνείτε μαζί μας – αλλά η εντιμότητα με την οποία στεκόμαστε απέναντί σας και η ακεραιότητά μας, δεν διαπραγματεύεται. Το βαρύ κομμάτι της σάτιρας, είναι ότι μπορεί να μιλάει για κάτι εξοργιστικό αλλά με χιουμοριστικό τρόπο. Όλοι αυτοί οι «στρατοί» εκεί έξω, όπως και ορισμένοι δημοσιογράφοι, μπορεί να πουν οτιδήποτε για εμάς. Εμείς απαντάμε σε αυτούς τους 10 που είναι μαζί μας:

Πιστεύει κανείς ότι μπορεί να είμαστε τόσο ανόητοι, τόσο υποκριτές και να βγάζουμε αυτό το συναίσθημα για έναν άνθρωπο που έχει κάνει κάτι τέτοιο… και να τον έχω δίπλα μου για τόσα χρόνια;», είπε χαρακτηριστικά.

Η πρώτη δήλωση του Παναγιωτόπουλου: Έκανα μια απαράδεκτη πράξη

«Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες.

Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως.

Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση.

Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα», ήταν η πρώτη δημόσια δήλωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά την αποκάλυψη των όσων συνέβησαν.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook