Αντώνης Καφετζόπουλος: Όσα δεν ξέρουμε για τον «Ακάλυπτο» – Πως πήρε τον ρόλο

αντώνης-καφετζόπουλος-όσα-δεν-ξέρουμ-1615981

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά σχετικά με την καλλιτεχνική του πορεία και ειδικότερα για το διάστημα που είχε περάσει σε μια κατηγορία που δεν προτιμούσαν ούτε οι εμπορικοί, ούτε οι κουλτουριάρηδες του χώρου.

Ο ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά πως υπήρξε μια εποχή που βρέθηκε σε μια οριακή γραμμή στη μέση: «Εγώ προσωπικά ήμουν πάντα στην εξής κατηγορία: οι κουλτουριάρηδες φίλοι μου με θεωρούσαν πράκτορα των εμπορικών και οι εμπορικοί με θεωρούσαν κατάσκοπο των κουλτουριάρηδων», είπε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

Επίσης αυτή η αντιμετώπιση τον άφησε έξω από πολλές δουλειές: Κάπως έτσι μείναμε απέξω. Να περιμένεις να χτυπήσει το τηλέφωνο και να μην χτυπάει. Ούτε το κουλτουριάρικο τηλέφωνο, ούτε το εμπορικό. Έγινε αυτό για μια περίοδο. Ακριβώς πριν από τον ακάλυπτο», σχολίασε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Λίγο αργότερα μπήκε στη ζωή του ο «Ακάλυπτος» στη δημοφιλή σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» στο κανάλι του ΑΝΤ1. Τότε όπως είπε ο Αντώνης Καφετζόπουλος: «Ο Ακάλυπτος ήταν μια δουλειά που την αποφάσισα κυρίως γιατί ήμουν άνεργος. Δεν με έπαιζαν στην τηλεόραση. Δεν με θέλανε. Είχαν βγει τα ιδιωτικά κανάλια και έπαιζαν πιο νέους. Έλεγαν εντάξει αυτός πέρασε η μπογιά του. Ο πρώτος λόγος λοιπόν ήταν ότι είχα ανάγκη τη δουλειά και ο δεύτερος ότι μου άρεσε πολύ ο ρόλος. Και ενώ είχα πολύ ανάγκη τη δουλειά, είπα παρόλα αυτά δεν θα παίξω. Άμα θέλετε θα έρθω να κάνω αυτό τον ρόλο γιατί εγώ αυτόν έχω σκεφτεί. Και θέλανε, αν και όχι πολύ πρόθυμα», οπότε προέκυψε ο συγκεκριμένος ρόλος και η σειρά έγινε μια μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην ΕΡΤ στη νέα σειρά μυθοπλασίας που πρόκειται να γυριστεί με συμπρωταγωνίστρια τη Λυδία Φωτοπούλου, σε σκηνοθεσία του Βασίλη Νεμέα.

Όσα είπε ο Αντώνης Καφετζόπουλος στην εκπομπή της ΕΡΤ1:

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook