Αντόνιο Μπαντέρας: Ξεκίνησε τα γυρίσματα του «The Enforcer» στη Θεσσαλονίκη | Photos

αντόνιο-μπαντέρας-ξεκίνησε-τα-γυρίσμ-1244204

Εχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη τα πρώτα γυρίσματα του «The Enforcer» της ταινίας του Χόλιγουντ με πρωταγωνιστή τον αγαππημένο ηθοποιό Αντόνιο Μπαντέρας.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, το γύρισμα της πρώτης σκηνής με συμμετοχή του γοητευτικού σταρ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα προς βράδυ. Ντυμένος στα λευκά και casual o λατίνος σταρ πάτησε για πρώτη φορά το πόδι του στο set που στήθηκε στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Τα πάντα ήταν από ώρες έτοιμα στις εγκαταστάσεις του Γ.Σ Ηρακλή στην περιοχή της Μίκρας, που για τις ανάγκες του πρώτου γυρίσματος της ταινίας μετατράπηκε σε γήπεδο του γκολφ, ενώ τοποθετήθηκε και μια μεγάλη ταμπέλα που γράφει «Doddy’s Clubhouse».

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ηθοποιός έφτασε στη Θεσσαλονίκη με ιδιωτικό τζετ την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια δημόσια εμφάνιση. Στο «The Enforcer», όπως είναι η τελική ονομασία της ταινίας, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά συμμετέχει και η σταρ του κινηματογράφου Κέιτ Μπόσγουορθ, όπως και ο Αμερικανός ράπερ 2 Chainz, ενώ την παραγωγή στηρίζει ομάδα Ελλήνων επαγγελματιών του χώρου.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης, αναμένεται να κλείσουν δρόμοι και θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ακόμα και σε κεντρικότατους δρόμους της πόλης.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook