Αντώναρος προς κυβέρνηση: «Νομοθετείστε αναστολή πλειστηριασμών α’ κατοικίας, τολμάτε»

αντώναρος-προς-κυβέρνηση-νομοθετεί-792994

Επέκταση της προστασίας της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς ζητά ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter προκάλεσε την κυβέρνηση να νομοθετήσει σχετικά αν «τολμάει».

Συγκεκριμένα, ο κ. Αντώναρος σημείωσε: «20 μέρες μένουν μέχρι το τέλος του μήνα που λήγει η αναστολή πλειστηριασμών 1ης κατοικίας κι η κυβέρνηση σιωπά. Μάλλον λέει: Οι θεσμοί είναι κατά μιας παράτασης. Ε και; Νομοθετείστε το εσείς κ ας το στείλουν πίσω».

«Οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες. Θέλουν πρωτόγνωρες πρωτοβουλίες», υπογράμμισε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και κατέληξε με την πρόκληση:

«20 μέρες μένουν μέχρι τ τέλος τ μήνα που λήγει η αναστολή πλειστηριασμών 1ης κατοικίαε κι η κυβερνηση σιωπά.Μαλλον λέει:Οι θεσμοί ειναι κατά μιας παράτασης. Ε και; Νομοθετείστε το εσεις κ ας το στείλουν πίσω. Οι συνθήκες ειναι πρωτογνωρες. Θέλουν πρωτογνωρες πρωτοβουλίες.Τολμάτε;»

Παράλληλα, σε άλλη ανάρτησή του σημείωσε ότι οι πολιτικοί στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό «λένε τις γνωστές μπούρδες», όσον αφορά στη χθεσινή απόφαση του Eurogroup, για την οποία είπε ότι «είναι για τα κλάματα».

«Ο συμβιβασμός του Γιουρογκρουπ είναι για τα κλάματα. Σταγόνα στον ωκεανό και στη λάβα που θα καλύψει σε λίγο τα πάντα. Κι ας λένε τις γνωστές μπούρδες πολιτικοί εδώ κι έξω. Θα φανεί σύντομα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε τροπολογία στη Βουλή για την παράταση προστασίας κύριας κατοικίας, η οποία ωστόσο απορρίφθηκε.

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook