Αντίθεση Αφροδίτης και Ουρανού – Τα 3 ζώδια που θα έχουν τις περισσότερες αλλαγές

αντίθεση-αφροδίτης-και-ουρανού-τα-3-ζ-1488866

Λίγες ημέρες πριν την Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο, η Αφροδίτη έρχεται σε αντίθεση με τον Ουρανό

Ιδιαίτερο και καθοριστικό θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς το αστρολογικό τοπίο αυτές τις ημέρες και μάλιστα για όλα τα ζώδια, αφού προετοιμαζόμαστε για την σεληνιακή έκλειψη στις 8 του Νοέμβρη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Ταύρο.

Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, η οποία βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στον Σκορπιό και μέχρι το Σαββατοκύριακο θα έχει έρθει ακριβώς απέναντι από τον Ουρανό τον πλανήτη των αλλαγών και των ανατροπών. Η αντίθεση αυτή Αφροδίτης – Ουρανού, θα φέρει καθοριστικές αλλαγές και θα επηρεάσει έντονα τα 3 παρακάτω ζώδια:

ΤΑΥΡΟΣ

Η αντίθεση της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας με τον Ουρανό στο ζώδιο σας αυτό το Σαββατοκύριακο, θα φέρει ανατροπές και εκπλήξεις στις συνεργασίες σας, καθώς και στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να ξεφύγετε από καταπιεστικές καταστάσεις και θα τολμήσετε να κάνετε την επανάσταση σας και να διεκδικήσετε αυτά που θεωρείτε ότι σας αξίζουν. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε με ψυχραιμία τα νέα δεδομένα που θα έρθουν στο φως και μην βιαστείτε να αντιδράσετε σπασμωδικά. Εάν είστε ελεύθεροι, αυτή η αντίθεση μπορεί να φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα, ή να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή σας. Ακόμα κι αν αυτή η σχέση δεν έχει διάρκεια στον χρόνο, θα σας προσφέρει έξαψη και ενθουσιασμό και θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης στην προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού στις 6/11, πραγματοποιείται με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο και τον Ουρανό απέναντι σας και είστε εκείνοι που θα νιώσετε πιο έντονα από όλους την επιρροή αυτής της όψης. Θα έρθετε αντιμέτωποι με αλλαγές και ανατροπές οι οποίες θα επηρεάσουν τόσο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις όσο και τις επαγγελματικές συνεργασίες, ενώ κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να κάνετε δραστικές αλλαγές στην εμφάνιση σας. Εάν είστε δεσμευμένοι, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία μέσα στη σχέση σας, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να διαλύσετε μια σχέση που σας φέρνει προβλήματα. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να εστιάσετε σε ένα άτομο εντελώς αντισυμβατικό και εκκεντρικό για τα δικά σας γούστα, το οποίο όμως θα σας ανανεώσει και θα καταφέρει να σας βγάλει από το τέλμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου θα στρέψει όλη σας την προσοχή στην καριέρα και την κοινωνική σας εικόνα. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν απρόοπτες εξελίξεις και αλλαγές που αφορούν την επαγγελματική σας ζωή και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να βρείτε το θάρρος να λήξετε μια συνεργασία ή να αποχωρήσετε από μια δουλειά που δεν σας προσφέρει ικανοποίηση και δεν σας επιτρέπει να είστε ο εαυτός σας και να ξεδιπλώσετε τις ικανότητες σας. Επιπλέον, γύρω από αυτές τις ημέρες μπορεί να υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις με ανωτέρους ή πρόσωπα εξουσίας που θα φέρουν νέα δεδομένα στο προσκήνιο ή ακόμα και μια νέα επαγγελματική πρόταση.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook