Αντίστροφη μέτρηση (Γ’ Εθνικής) για ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και Πανακρωτηριακό

αντίστροφη-μέτρηση-γ-εθνικής-για-αεε-924889

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ξεκίνησε… Στη μάχη πρόκειται να ριχτούν δύο χανιώτικες ομάδες, η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ -που ετοιμάζεται για τη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία της και τρίτη τα τελευταία τέσσερα χρόνια- και ο νεοφώτιστος, Πανακρωτηριακός.

Οι δύο χανιώτικες ομάδες συμμετέχουν έτσι σε έναν κρητικό όμιλο, ο οποίος αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί αυτό το καλοκαίρι. Εννέα ομάδες λαμβάνουν μέρος απ’ όλη την Κρήτη, οι δύο από τις οποίες είναι από τα Χανιά. Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, έχοντας την εμπειρία πλέον, προσβλέπει σε μια πορεία παρόμοια της περσινής, δηλαδή να τερματίσει σε μια όσο το δυνατόν πιο υψηλή θέση και από την άλλη ο Πανακρωτηριακός θέλει να εξασφαλίσει την παραμονή όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Πρώτα παιχνίδια για τις δύο χανιώτικες ομάδες είναι αυτή την Κυριακή στις 4:30 το απόγευμα. Εντός έδρας θα αγωνιστεί ο Πανακρωτηριακός, φιλοξενώντας στο γήπεδο των Καθιανών τον Ηρόδοτο, μια ομάδα από τις πιο έμπειρες της Κρήτης και από την άλλη η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ θα αγωνιστεί στη Σοχώρα κόντρα στον Ρεθυμνιακό.

Η προετοιμασία για τις δύο ομάδες θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με τις τελευταίες προπονήσεις.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα της πρεμιέρας έχει ως εξής:

ΠΟΑ-Επισκοπή

Πανακρωτηριακός-Ηρόδοτος

Γιούχτας-ΑΟΑΝ

Ρεθυμνιακός-ΣΥΝΚΑ

Ρεπό: Πόρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook