Αντίνοος Αλμπάνης: «Ο κόσμος καίγεται και εσύ ανεβάζεις προϊόντα» – Η κριτική για τις διαφημίσεις στο Instagram και η απάντησή του

αντίνοος-αλμπάνης-ο-κόσμος-καίγεται-1371995

Αποδέκτης αρνητικής κριτικής υπήρξε τις τελευταίες ώρες ο Αντίνοος Αλμπάνης και ο ίδιος απάντησε μέσα από μία μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο instagram. Ο ηθοποιός δέχθηκε αρνητικά μηνύματα εξαιτίας του ότι συνέχισε να κάνει διαφημιστικές αναρτήσεις παρότι η χώρα πλήττεται από τις φωτιές.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης θέλησε να απαντήσει, εξηγώντας πως, όπως όλοι, έτσι και ο ίδιος, συνεχίζει να εργάζεται, παρά τα όσα τραγικά συμβαίνουν.

Η ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη:

«Νιώθω την ανάγκη να κάνω σαφές κάτι το οποίο πολλοί από σας ενδέχεται να αγνοείτε και ίσως είναι λογικό. Έλαβα κάποια μηνύματα των οποίων το περιεχόμενο συνοψιζόταν στο εξής: “καλά εδώ κόσμος καίγεται κι εσύ ανεβάζεις προϊόντα στο Instagram;”.

Η απάντηση είναι μία και συγκεκριμένη: τώρα που ο κόσμος καίγεται εσύ πήγες σήμερα στη δουλειά σου; Σου επέτρεψε εργοδότης σου να μην πας στη δουλειά σου επειδή ο κόσμος καίγεται; Μήπως έχεις την πολυτέλεια να σε συντηρεί κάποιος άλλος και να καλύπτει τα έξοδα σου;

Δυστυχώς, και το λέω με πόνο καρδιάς, καμία δουλειά δεν σταματάει μπροστά σε καμία δυστυχία. Καμία παράσταση δεν ακυρώνεται επειδή έχει ξεσπάσει φωτιά στη χώρα. Κανένα γύρισμα δεν διακόπτεται επειδή έχει προκύψει κάποια καταστροφή. Και προτού βιαστείς να απαντήσεις, να σε ενημερώσω πως από τις απαρχές της διαφήμισης οι καλλιτέχνες ήταν εκείνοι που αναλάμβαναν την προώθηση των προϊόντων.

Συνεπώς ναι. Και αυτό είναι η δουλειά μου. Άρα αυτό που στ’ αλήθεια επιθυμείς να κάνεις, είναι να κρίνεις τον τρόπο που έχω επιλέξει να βιοπορίζομαι. Να κρίνεις τη φύση της ίδιας μου της δουλειάς. Μιας δουλειάς της οποίας δεν έχω πάντα τον έλεγχο γιατί δεσμεύεται από υποχρεώσεις και συμβόλαια.

Μπορείς λοιπόν σε κάθε περίπτωση να διαφωνείς με την εργασία μου αλλά εσύ δεν δεσμεύεσαι να την παρακολουθείς. Και όπως δεν ανακοινώνεις στους τηλεοπτικούς σταθμούς πως θα αλλάξεις κανάλι, το ίδιο μπορείς να κάνεις και με μένα.

Και αναρωτήσου. Σε τέτοιες στιγμές, βαθιάς κρίσης έτσι επιλέγεις εσύ να βοηθήσεις το κοινωνικό σύνολο; Κρίνοντας; Με εκτίμηση, Αντίνοος».

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook