Αντικαπνιστικός νόμος: Πήγε να πληρώσει το πρόστιμο και η εφορία… δεν ήξερε τη διαδικασία

αντικαπνιστικός-νόμος-πήγε-να-πληρώσ-815418

Ο Αντικαπνιστικός Νόμος στη χώρα μας βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή, με το κάπνισμα να απαγορεύεται σε όλους τους δημόσιους χώρους.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι που δεν… βάζουν μυαλό και δεν συνετίστηκαν, έτσι αναγκάζονται να πληρώσουν πρόστιμο.

Μια νεαρή Λαμιώτισσα «συνελήφθη» να καπνίζει σε «εξωτερικό χώρο» καφετέριας και οι Αρχές της έκοψαν πρόστιμο 100 ευρώ. Η νεαρή γυναίκα, ήθελε να είναι σωστή στις υποχρεώσεις της και έτσι έσπευσε να τακτοποιήσει άμεσα στην οφειλή της, πληρώνοντας το πρόστιμο στην Εφορία.

Η συγκεκριμένη καπνίστρια υποστήριξε ότι επισκέφθηκε τα γραφεία της ΔΟΥ για να πληρώσει το πρόστιμο του αντικαπνιστικού, όμως οι υπάλληλοι της εφορίας δεν ήταν ενημερωμένοι για τη διαδικασία που έπρεπε να ακολουθήσουν.

«Μου έκοψαν πρόστιμο επειδή κάπνιζα σε “εξωτερικό χώρο” 100€. Πάω να το πληρώσω στη ΔΟΥ και δεν ήξεραν πως το πληρώνω. Μου λένε να πάω στο ΚΕΠ ούτε κ αυτοί ήξεραν…να πάω να βρω εγώ το τρόπο που θα πληρωθεί…πάω στο Α.Τ. και αυτοί ακόμα έψαχναν να βρουν πως γίνεται η πληρωμή… δηλαδή να θες να πληρώσεις.. να θες να είσαι νομοταγής και να μην ξέρουν ούτε οι ίδιοι για τα πρόστιμα που κόβουν!!! Δηλαδή ήμαρτον!!!», αναφέρει στην καταγγελία της η γυναίκα.

Πηγή: lamiareport.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook