Αντιεμβολιαστής γιατρός έδινε ψεύτικες συνταγές κατά του κορονοϊού – Χορηγούσε βιταμίνες και ασπιρίνη

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για τη δράση ανεμβολίαστου γιατρού στο Βόλο, που έδινε τις δικές του συνταγές του κορωνοϊού, έναντι αδράς αμοιβής, αποτρέποντας του ασθενείς να πάνε στο νοσοκομείο.

Η «αγωγή του κορωνοϊού» όπως την ονόμαζε, δινόταν σε χειρόγραφα χαρτιά και ήταν ένα κοκτέιλ αντιβίωσης, βιταμινών, σταγόνων και ασπιρίνης.

Ο γιατρός που έχει βγει σε διαθεσιμότητα, φέρεται να πλησίαζε ανεμβολιάστους μέσα από τους κόλπους της εκκλησία και τους υπόσχονταν ότι θα γίνουν καλά στο σπίτι, λέγοντας μάλιστα ότι αν πάνε στο νοσοκομείο θα πεθάνουν.

Ο παθολόγος που βρέθηκε ανάμεσα σε ιερείς να κάνει ενημέρωση για τον κορωνοϊό, δηλώνει προσωπικός γιατρός του Οσίου Εφραίμ και του Οσίου Ιαωκώβου.

Σε βίντεο ντοκουμέντο, δίπλα από τον γιατρό ένας ιερέας, καταφέρεται κατά του εμβολίου, ενώ στην ίδια εκδήλωση και ο γιατρός είπε τις δικές του απόψεις κατά του εμβολίου, προτρέποντας τον κόσμο να δοκιμάσει την φαρμακευτική αγωγή που συστήνει αντί του εμβολίου.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας καλέσε σε απολογία τον γιατρό, ωστόσο ο ίδιος ανέφερε στο LIVE NEWS ότι δεν έχει κληθεί από τον ιατρικό σύλλογο και δεν είναι η δική του η χειρόγραφη συνταγή.

Τι υποστηρίζει ο γιατρός
«Η “αγωγή του κορωνοϊού” δεν είναι δικιά μου. Δεν ξέρω γιατί είναι γραμμένο το τηλέφωνο μου στο χαρτί. Δεν έχω καμία σχέση. Ούτε με έχει καλέσει ο ιατρικός σύλλογος» υποστήριξε.

Ωστόσο πάνω στην χειρόγραφη συνταγή αναφέρεται το τηλέφωνο του, ενώ το κοκτείλ φαρμάκων που αναγράφεται είναι το ίδιο με αυτό που προτείνει στις ομιλίες του.

Ο γιατρός δρούσε ανεξέλεγκτα όλους αυτούς μήνες, με δεκάδες ασθενείς να έχουν παρουσιαστεί με βαρύτητα συμπτώματα στο νοσοκομείο του Βόλου κρατώντας την ίδια χειρόγραφη συνταγή, «αγωγή του κορωνοϊου», με κάποιους από αυτούς να είναι ήδη πολύ αργά και να αφήνουν την τελευταία τους πνοή.

Πηγή: megatv.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ