Αντιδράσεις για το “πορτοκαλί” επίπεδο κορονοϊού στο Ηράκλειο – Φτάνουν ως τον Χαρδαλιά

Διαστάσεις “ντόμινο” λαμβάνουν τις τελευταίες ώρες οι αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφαση να ενταχθεί το Ηράκλειο και μόνο σε καθεστώς επιτήρησης- πορτοκαλί συναγερμού- όταν όλοι οι άλλοι νομοί, περιφερειακές ενότητες της Κρήτης, που πάνω κάτω βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο είναι στην πρώτη κατηγορία!

Ήδη τα τηλέφωνα Δημάρχων, εκπροσώπων φορέων και τοπικών κυβερνητικών στελεχών “έχουν πάρει φωτιά” με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι κάποιοι μίλησαν και με τον ίδιο τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων το κοινό αίτημα να αποσαφηνιστούν οι λόγοι που ελήφθη η απόφαση αυτή, η οποία δεν δείχνει, σύμφωνα με τα επισήμως ανακοινωθέντα, να συνάδει με την “επιδημιολογική εικόνα του Ηρακλείου”.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από την πλευρά της Πολιτικής Προστασίας επιμένουν στην συγκεκριμένη κατάταξη για την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, με αναφορές μάλιστα σε “98 ενεργά κρούσματα στην Περιφερειακή Ενότητα και δεκάδες ακόμα απομονωμένα”!

Την ίδια ώρα πάντως, οι ίδιοι φαίνεται να παραδέχονται ότι στο σύστημα Υγείας στην Κρήτη δεν υπάρχει προς ώρας αυξημένη πίεση!

Πηγή: cretalive.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ