Αντιδράσεις για το αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΧ: Κάτοικοι σταμάτησαν συνεργείο ηλεκτροδότησης στον Σταυρό Ακρωτηρίου | Photos

αντιδράσεις-για-το-αντλιοστάσιο-της-δ-1705996

Αλλαγή χωροθέτησης για το αντλιοστάσιο του Σταυρού ζητούν οι κάτοικοι με την πρωτοβουλία κατοίκων να σημειώνει τα εξής:

«Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε σήμερα του Αγίου Πνεύματος τους κατοίκους του Σταυρού αλλά και τους τουρίστες .

Μηχανήματα της εταιρείας Έλυρος με εντολή της ΔΕΔΔΗΕ αλλά και της ΔΕΥΑΧ , ήρθαν εν μέσω τουριστικης σεζόν να σκάψουν, ώστε να περάσει καλώδιο χαμηλής τάσης, με σκοπό την σύνδεση του με την μελλοντική κατασκευή του αντλιοστασιου λυμάτων στην παραλία carreta carreta Παχιά Άμμος.

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση της ΔΕΥΑΧ και της νέας της ηγεσίας υπό την σκέπη του δημάρχου κου Π. Σημανδηρακη, γιατί δείχνει ασύμμετρη περιβαλλοντική προσπάθεια κατασκευής του παράνομου αντλιοστασίου και μια αναδίπλωση παράκαμψης και υποβάθμισης της μέχρι σήμερα προσπάθειας για συνενόηση και συμφωνία με συλλόγους και κατοίκους της περιοχής για αλλαγή χωροθέτησης .

Ξεθαβει πάλι τον πέλεκυ του πολέμου ο νυν πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ κος Σημανδηρακης με τους κατοίκους του Σταυρού αλλά και την Προστασία του Περιβάλλοντος με απρόβλεπτες συνέπειες εν μέσω τουριστικής περιόδου .

Κύριε Δήμαρχε Χανίων, η αναξιοπιστία δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος , η σύγκλιση θα έπρεπε να είναι στην πρώτη σελίδα μιας ηθικής ατζέντας και αξιόπιστης επικοινωνίας σας με τους δημότες σας .

Ελάτε να συζητήσουμε αλλαγή χωροθέτησης με τους συλλόγους και τις πρωτοβουλίες κατοίκων ώστε να βρεθεί μια βιώσιμη λύση για το περιβάλλον.

Έχετε μετατρέψει ολα τα Χανιά σε ένα απέραντο εργοτάξιο

Δήμαρχος η Εργολάβος

Μην μας υποτιμάτε»

One thought on “Αντιδράσεις για το αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΧ: Κάτοικοι σταμάτησαν συνεργείο ηλεκτροδότησης στον Σταυρό Ακρωτηρίου | Photos

  1. This is illegal and being carried out without any public consultation! We do not dispute the need for improvements in the infrastructure but this is so wrong in too many different ways. All done in contempt for democracy and consultation – the Mayor should be ashamed of himself!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook