Αντί να τους πάρουν «με το καλό»… Συγκέντρωση για τα εμβόλια και στα Χανιά

αντί-να-τους-πάρουν-με-το-καλό-συγκέ-1251758

Και στα Χανιά έγινε συγκέντρωση την Τετάρτη, ενάντια στον εμβολιασμό. Στην Αγορά, αργά το απόγευμα προς βράδυ μαζεύτηκαν αρκετές δεκάδες άνθρωποι. Δηλώσεις δεν έγιναν, ούτε και κρατούσαν πανό με συνθήματα. Στο τέλος έκαναν και μια «βόλτα» στο κέντρο και διαλύθηκαν ησύχως…

Έτσι, δεν μπορεί κανείς να πει με σαφήνεια αν όσοι μαζεύτηκαν αντιδρούσαν στους εμβολιασμούς γενικά ή μόνο στο υποχρεωτικό που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης.

Άλλο η άρνηση του εμβολίου με τα… νανοσωματίδια και άλλο η αντίδραση στο υποχρεωτικό του εμβολιασμού.

Το πρώτο είναι επιστημονικό ζήτημα. Το δεύτερο όμως είναι κοινωνικό και μάλιστα σε μια κοινωνία που επί δεκαετίες άκουγε πως είναι ελεύθερη και ότι ο καθένας μπορεί να κάνει τις επιλογές του.

Και τώρα είπαν στον κόσμο πως όσοι δεν εμβολιάζονται είναι οι κακοί της υπόθεσης. Φυσικά είναι ελεύθεροι, απόλυτα ελεύθεροι, αλλά αν δεν κάνουν αυτό που θέλουμε, θα έχουν προβλήματα.

Και η κυβέρνηση αντί να τους πάρει με το καλό, άρχισε να «διχάζει» να «απειλεί» και να  «δωροδοκεί»…

Πως να μην έχεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας μετά; Και πως να μην κοιτάζει στραβά ο ένας τον άλλον; Στην τελική, κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να αισθάνεται πολίτης β’ διαλογής.

Αντί να τον αντιμετωπίσουμε όμως ως κανονικό άνθρωπο, τον μειώνουμε και τον στρέφουμε εναντίον του διπλανού του, με προνόμια και «προνόμια»…

Και εκείνα τα ψωριάρικα 150 ευρώ, που το μόνο που έδειξαν ήταν πως δεν είναι ικανοί ούτε να μας εξαγοράσουν… όπως πρέπει.

Όπως και να ‘χει, φήμες λένε πως στο άμεσο μέλλον ετοιμάζεται μεγαλύτερη συγκέντρωση στα Χανιά, αν και δεν έχει αποφασιστεί η ημερομηνία ακόμα.

Εκεί, όσοι ενδιαφέρονται να αποκομίσουν πολιτικό όφελος από όλο αυτό, θα μπορούν να μετρήσουν τα «κουκιά».

Όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις…

ΖΑΡΠ…

15 thoughts on “Αντί να τους πάρουν «με το καλό»… Συγκέντρωση για τα εμβόλια και στα Χανιά

  1. Εκπληκτικά ευστοχος ο σχολιασμός. Προσωπικά εμβολιαστηκα καθώς όλη η επιστήμη συστήνει τα εμβόλια. Καθώς εκατομμύρια άνθρωποι στην Ελλάδα εμβολιαστηκαν και κατά μεγάλη πλειοψηφια είμαστε όλοι καλά, σε αντίθεση με τους νοσησαντες από τον ιό. Επίσης εμβολιαστηκα γιατί οι γιατροί με τεκμηριωμένες απόψεις εξηγουνται γιατί πρεπει να το κάνω. Το έκανα γιατί οι αντίθετες γνώμες των γιατρών είναι μηδαμινές και κάπου χαμένες στα βαθυ του ιντερνετ και επειδή πολυ υποστηρικτές του αντιεμβολιασμου είναι αυτοί που πριν 10 μήνες έλεγαν ότι δεν υπάρχει ιός….
    Ωστόσο, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι ένα ακόμα έγκλημα κατά της ελευθερίας μας. Κατά της ελευθερης βούλησης. Άλλη μια πολιτική καταστολής σε περιπτωση που δε συμφωνείς με τα θέλω των κυβερνουντων. Η πολιτικη της δωροδοκίας και του λαδωματος με 150αρια δείχνει πως έτσι έχουν κάνει καριέρα ολοι οι πολιτικαντιδες.
    Και πραγματικα αρχίζει και με ανησυχεί όλο και πιο πολυ η βαριά άρρωστη δημοκρατία μας παρα ο κορονοιος.

    ΥΓ. Τεράστια ευθυνη για την όλη κατάσταση έχουν και τα μεγάλα ΜΜΕ. Μας ζαλίζουν με τη μετάλλαξη δέλτα, όπως μας ζάλισαν για την βρετανική, την ινδική και κτλ. Μέχρι να ρθει η Ε ή Ζ. Γιατί προβαλλετια με χυδαίο βαθμό ένα κορωνοπαρτι που μπορεί να είχε και 8 άτομα, αλλά από την άλλη θάβονται οι καταστάσεις στα ΜΜΜ και στα στραβά μάτια για τα τουριστακια.
    Λογική, ψυχραιμία και συναίνεση…

  2. Για ποιά ελευθερία λέμε?
    Των SMS, των lock down, των αποφάσεων που πήρε η κυβέρνηση των αρίστων και δεν έχουμε μάθει ακόμα τι ακριβώς πέρασαν από την βουλή εν μέσω πανδημίας? Σε ποιά άλλη χώρα έπρεπε να στείλεις μήνυμα για να πας για κατούρημα? Αυτό θυμίζει μια άλλη χρυσή εποχή με ΝΔ και υπουργό υγείας τον Κ. Αβραμόπουλο. Και τότε ήταν το ίδιο: αν δεν κάνετε το εμβόλιο θα πεθαίνετε στους δρόμους. Τυχαίο?? Είχε παραγγείλει τα τριπλά εμβόλια από αυτά που θα χρειαζόμαστε, ακόμα και αν εμβολιάζονταν όλη η Ελλάδα. Θα μου πεις, ήταν θέμα προμήθειας? Όχι βέβαια τι λέτε, δεν γίνονται αυτά στην Ελλάδα! (Novartis)
    Γιατί δεν ακούγονται και άλλες απόψεις που λένε για τα εμβόλια, βλέπετε Κούβελας, και αφήστε το κόσμο να αποφασίσει!
    Σκίζετε τα ιμάτια σας για το σύστημα υγείας, γιατί πετάξατε τόσα χρήματα σε διαφημιστικές καμπάνιες και δεν το ενισχύσατε? Βέβαια οι υποχρεώσεις σε αυτούς που σας στήριξαν πρέπει να πληρωθούν και πληρώνονται κάθε μέρα και με κάθε ευκαιρία.
    Διαβάζει κανείς ξένα πρακτορεία ειδήσεων να δείτε τι γνώμη έχει η Ευρώπη για την «Δημοκρατία» στην Ελλάδα? Αυτοί που αγαπάνε την Ελλάδα ανησυχούν για την Μηστοτακική δημοκρατία, τους θυμίζει άλλες εποχές, Έχουν δίκιο να ανησυχούν? ο καιρός θα δείξει.

  3. Δεν μπορώ να καταλάβω όλη αυτή την παραφιλολογία.
    ΄Ολοι πια έχουν να πουν και κάτι περί στέρησης των ελευθεριών, περί δωροδοκίας, περί διχασμού, περί άστοχων πολιτικών κινήσεων κλπ κλπ. έχει κουράσει πια όλο αυτό το κουβεντολόϊ που το βρίσκω εντελώς άχρηστο στη παρούσα φάση που διανύουμε.
    Για πια στέρηση ελευθεριών μιλάμε??? εδώ πέρα ζούμε μια κατάσταση φρικαλέα με ένα σαρωτικό ιό να είναι πάνω από τα κεφάλια μας και να μας απειλεί άμεσα και με χίλιους τρόπους μιλώντας μας για ζωή ή για θάνατο, και ξαφνικά σκάνε και όλα αυτά τα παρατράγουδα.
    Εμένα δηλαδή δεν μου στερεί την ελευθερία μου ένα άτομο που δεν θέλει να εμβολιαστεί??
    Δεν μου στερεί την ελευθερία μου που θέλω να ζήσω σε ένα περιβάλλον ελεύθερο από τον ιό και αυτός ξαφνικά αποφάσισε ότι δεν θα μου το επιτρέψει??
    Μιλάτε για διχασμό. Ποιό διχασμό?? Θα έπρεπε να υπάρχει διχασμός?? ΄Ολοι πια γίναμε επιστήμονες εκ του προχείρου, όλοι πήραμε επιστημονικά διπλώματα και είμαστε και σε θέση να αποφασίζουμε και για τους άλλους. ΄Ελεος πια!!! δεν είμαστε επιστήμονες μόνο οι επιστήμονες ξέρουν τι είναι καλό και τι είναι κακό για την υγεία μας.
    Μιλάτε για δωροδοκία και άστοχες πολιτικές κινήσεις. Δεν τις βρίσκω καθόλου άστοχες, αντιθέτως έχουν σταθεί άξιοι των περιστάσεων. Απλά οι άνθρωποι παλεύουν από τη μια να αναχαιτίσουν τον ιό και από την άλλη να πείσουν και να συνετίσουν τους ανεγκέφαλους. Αν υπήρχαν κάποιοι άλλοι είμαι σίγουρη ότι θα είχε πεθάνει η μισή Ελλάδα.
    Αυτό που εσείς μεταφράζεται δωροδοκία εγώ το λέω κίνητρο. Το κίνητρο υπάρχει και πάντα θα υπάρχει σε όλες τις φάσεις της ζωής μας. Γιατί δηλαδή στη παρούσα φάση να το θεωρήσουμε κάτι κάκο??
    Τέλος, πιστεύω ότι όλα αυτά τα «σούσουρα» που γίνονται από εδώ κι από εκεί, καθώς και η αδυναμία να παραδεχτούμε κάποια πράγματα, και να εμπιστευθούμε του Ειδικούς, προκαλούν τεράστιο κακό.
    Επιβραδύνουν σημαντικά την αναχαίτιση της νόσου με αποτέλεσμα ο δρόμος προς την πολυπόθητη ελευθερία να εξελίσσεται σε μια τεράστια λεωφόρο χωρίς τελειωμό. Εν τέλει όποιος δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο ας πάει να ζήσει κάπου με τους δικούς του νόμους και τη δική του λογική, μακρυά από εμάς τους υπόλοιπους που δεν φταίμε σε τίποτε. Αυτό πως θα τους φαινόταν άραγε?? ή μήπως κι αυτό είναι στέρηση ελευθερίας???

    1. Κυρια μου απ οτι φαινεται εσεις εχετε κανει το εμβολιο…
      τι φοβαστε…
      αφου το εμβολιο σας προστετυει… Γιατι να πανε αλλου οσοι δεν θελουν να το κανουν???Ποιο ειναι το προβλημα σας???
      ποιος ειναι ο φοβος σας???

  4. οχι ιωάννα δε στη στερεί ο ανεμβολίαστος.ο εμβολιασμένος κάνει το πειραματικό εμβόλιο, προστατεύει τον εαυτό του και τώρα μπορεί ελεύθερα να κυκλοφορεί χωρίς μάσκα και περιορισμούς σκορπώντας τον ιό δεξιά και αριστερά (λιγότερο ιικό φορτίο θα πουν οι ειδικοί).

    επειδή όμως οι στερήσεις έρχονται και για σένα την εμβολιασμένη, είτε με τη μορφή λοκνταουν, είτε με κατακόρυφη κατρακύλα της οικονομίας (βλ. τέλη Σεπτέμβρη) και επειδή το θέμα είναι ποιος θα χει την καρέκλα τα επόμενα 4 χρόνια ξέρεις τι θα σου για τις στερήσεις.

    Φταίνε οι ανεμβολίαστοι και έχουν καταφέρει να το πιστεύεις ήδη. Ωστόσο από χειμώνα μαζί θα πεινάσετε.

  5. Σε ένα σημείο στο άρθρο λέει «Στην τελική, κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να αισθάνεται πολίτης β’ διαλογής»
    ΄Ηθελα να επισημάνω ότι όποιος δεν θέλει να θεωρείται αλλά και να αισθάνεται σαν «πολίτης β’ διαλογής», θα πρέπει να λειτουργεί και να πράττει σαν πολίτης Α΄Διαλογής.
    Κάτι πρέπει να κάνεις κι εσύ ώστε να σου δοθούν οι τίτλοι και τα εγκώμια ως άτομο αλλά και ως λαός εν γένει.
    Απαντώντας στο παραπάνω «Επισκέπτη» θα έλεγα ότι Λυπάμαι περίτρανα που δεν μπορεί να κατανοήσει τους φόβους και τις ανησυχίες μου ως εμβολιασμένη.
    Μα δεν μπορείτε να καταλάβετε πια ότι όσο υπάρχει αυτός ο ιός ανάμεσά μας και δεν τον καταπολεμήσουμε με εμβολιασμούς ώστε να πάψει κάποια στιγμή να υφίσταται, αυτός γιγαντώνεται και ισχυροποιείται μέσα στην κοινωνία μας και τότε μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτος ακόμη και για την επιστήμη?? Μα τόσο δύσκολο είναι??
    Εδώ λοιπόν δεν επηρεάζομαι και εγώ? αλλά και οποιοσδήποτε έχει κάνει το εμβόλιο??
    Που θα χρειαστεί να υποστώ (ο θεός ξέρει) πόσες ακόμη καραντίνες,
    Που θα φοβάμαι να μιλήσω ακόμη και στον εαυτό μου μπας και κολλήσω το ενίοτε καινούργιο στέλεχος του ιού που η επιστήμη ίσως να μην μπορεί να καταπολεμήσει με εμβόλιο?
    Που δεν θα καταφέρω ποτέ να ξεφορτωθώ τη μάσκα για να επικοινωνήσω σαν άνθρωπος?
    Που θα χρειάζεται ακόμη και για κατούρημα (συγνώμη για την έκφραση) να κλείνω ραντεβού?
    Που το παιδί μου και το κάθε παιδί δεν θα μπορεί να δουλέψει για να ζήσει με όλες αυτές τις καραντίνες?
    Που η οικονομία μας θα καταρρεύσει?? Μα είναι τόσα πολλά που θα μπορούσα να σου πω.
    ‘ Ολο αυτό που γίνεται είναι γιατί ο Ελληνικός Λαός είναι Φύση-Θέση Αντιδραστικός, αλλά δυστυχώς προέκυψε και Αυτοκαταστροφικός.

    1. Μπράβο Joanna οι φωνές σαν τη δικη σου είναι η πλειοψηφία,απλώς οι άλλοι κάνουν περισσότερο θόρυβο.
      Εμείς βάλαμε πλάτη για να αποκτήσουν όλοι αυτοί την ελευθερία τους.
      Εμείς βάλαμε πλάτη για να ανοίξει η αγορά και ο τουρισμός με ότι αυτό συνεπάγεται.
      Συνεχίζουμε………..

    2. κυρια μου γιατι τοση υστερια;
      κλειστε καλυτερα την τηλεοραση για εναν μηνα να ηρεμησουν τα νευρα σας.
      Κανενα τελος του κοσμου δεν εχει ερθει και τιποτε δεν θα παθετε -αφου μαλιστα πηρατε την αποφαση να εμβολιαστειτε με ενα σκευασμα που δεν εχει περασει τα σταδια ελεγχου, και ετυχε να επιβιωσετε.
      Εισαστε -για την ωρα- καλυμμενη. Σε λιγους μηνες θα κανετε και το επαναληπτικο, κι ολα καλα.
      Ολα τα αλλα που κοπανατε υστερικα, ειναι μυθευματα που σας εχουν γεμισει το μυαλο απο την κυβερνηση η οποια τρωει με χρυσα κουταλια εις υγειαν των κοροιδων σαν κι εσας.
      αν ηρεμησετε λιγακι και διαβασετε ξενη βιβλιογραφια κορυφαιων επιστημονων που ισχυει δεκαετιες τωρα, θα καταλαβετε οτι εσεις οι εμβολιασμενοι φταιτε για τις μεταλλαξεις.
      Εμεις οι νορμαλ ανθρωποι που δεν παιζουμε με την υγεια μας επειδη ετσι μας διεταξε ο Κουλης, εχουμε μια μικρη πιθανοτητα να περασουμε τον ιο κι ακομη μικροτερη να νοσηλευτουμε, αλλα ειναι δικη μας υποθεση, δεν παθαινετε εσεις κατι απο εμας. Επιτελους, ειναι απλα τα πραγματα… μην πεφτετε στην τρομο-παγιδα τους. Περαστικα σας.

  6. Οι άνθρωποι έχουν την αυτοδιάθεση του σώματος τους και πως θα το προστατέψουν.
    Αν η παγκόσμια διακυβέρνηση όπως την βλέπουμε να ξεδιπλώνεται ήθελε την αντιμετώπιση της αρρώστιας θα είχαν φάρμακα και γιατρούς/νοσοκομεία όμως ο σκοπός τους είναι να διατηρήσουν την απειλή και αυτό θα γίνεται μέσω των ιών και των μεταλλάξεων τους. Τα εμβόλια είναι για να λένε πως κάτι κάνουν και να δημιουργήσουν την Νέα Πραγματικότητα όπου εγκαθιδρύονται πολίτες δύο κατηγοριών, λοκντάουν, sms, ηλεκτρονικό εμπόριο, δουλειά στο σπίτι, απολύσεις, τηλεκπαίδευση και ο απόλυτος έλεγχος και η υποχρεωτικότητα υπό την σκιά του φόβου και της απειλής.

  7. Ανοιχτά όλα, άρση περιορισμών, εμβόλια όποιος θέλει κάνει όποιος θέλει δεν κάνει.
    Αλλά όποιος αρρωστήσει καλό ψόφο – δεν θα πληρώνουμε εμείς τον κάλο στον εγκέφαλο του κάθε ψέκα.

    1. Τι λες βρε νούμερο; Οι υπόλοιποι δεν πληρώνουμε τόσα χρόνια για ασφάλιση και περίθαλψη; Από ποτέ αποφασίζουν άλλοι για το ποιοι θα νοσηλευτούν και ποιοι όχι; Με την λογική σου εγώ που δεν είμαι καπνιστής θέλω να εξαιρούνται και αυτοί και όσοι οδηγούν μηχανή χωρίς κράνος και όσοι κάνουν ορειβασία κτλπ. Συνέλθετε λίγο βρε φοβισμένα ανθρωπάκια που κάνετε ότι σας πει ο κάθε Ευαγγελάτος. Φάγατε το μπόλι σας και τώρα αισθάνεστε ηλιθιοι, αλλά δεν φταίμε εμείς. Ετοιμάσου για 3η και 4η δόση.

      1. Εσύ τι λες ρε μεγάλε. Σου παρέχει το κράτος δωρεάν το εμβόλιο και συ δε γουστάρεις να το κάνεις? Δικαίωμά σου. Όταν όμως αρρωστήσεις να πληρώσεις από την τσέπη σου τις νοσηλείες, εντατικές κλπ. Έτσι πάει. Να φανταστώ βέβαια ότι ούτε τα παιδιά σου αφήνεις να κάνουν τα παιδικά εμβόλια, ε?
        Άντε αρκετά πια με τον κάθε μυαλοφυγόδικο…

        1. ρε γροθε απο τα βουνα που εμαθες και να πληκτρολογεις, ετσι σε μαθανε να καταλαβαινεις; οτι οποιος δεν θελει να κανει το εμβολιο για τον covid-19 οτι ειναι αντιθετος στα παιδικα εμβολια; βλαμμενο διποδο; μεχρι εκει φτανει το γκαου σου; ελα, ακου, ΕΝΑ-ΔΥΟ-ΤΡΙΑ… ΠΗΔΑ!!! ανοητε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook