Αντί να το απενεργοποιήσουν… το απήγαγαν! Τι κάνει το φανάρι μέσα στην σακούλα σκουπιδιών στα Χανιά; | Photos + Video

αντί-να-το-απενεργοποιήσουν-το-απήγα-1456169

Με μια σακούλα σκουπιδιών τύλιξαν το φανάρι οι υπεύθυνοι στα Χανιά, για να μην στρίβουν οι οδηγοί στον επαρχιακό δρόμο των Μουρνιών που είναι κλειστός λόγω έργων.

Ένα σημαντικό έργο με τραγελαφική σήμανση εκτελείται αυτό το διάστημα στα Χανιά. Πρόκειται για την διάνοιξη του παρακαμπτήριου δρόμου που θα ενώσει τις Μουρνιές με την πόλη των Χανίων, για τις ανάγκες της οποίας, έχουν εφαρμοστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή.

Ειδικότερα, από την Αν. Γογονή για όποιον κινείται Δυτικά, η αριστερή στροφή απαγορεύεται, καθώς η επαρχιακή οδός Μουρνιών είναι μονόδρομος και εξυπηρετεί μόνο την είσοδο στην πόλη.

Ωστόσο, δεν υπάρχει σχετική σήμανση αλλά ούτε και ξεκάθαρες ορατές πινακίδες που να  υποδεικνύουν τις εναλλακτικές οδούς ενώ το χειρότερο είναι ο τρόπος με τον οποίο έχει απενεργοποιηθεί το φανάρι…

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του zarpanews.gr στο αριστερό φανάρι έχει τοποθετηθεί μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών, λες και κάποιος ετοιμάζεται να το απαγάγει… σε μια ομολογουμένως πρωτότυπη προσπάθεια να απενεργοποιηθεί η σήμανση ώστε να μην στρίβουν οι οδηγοί, αφού ο δρόμος έχει κλείσει.

Θα περίμενε κανείς βέβαια σε χρόνια τεχνολογικής ευκολίας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης… αυτό να γίνεται με άλλο τρόπο.

zarpanews.gr

One thought on “Αντί να το απενεργοποιήσουν… το απήγαγαν! Τι κάνει το φανάρι μέσα στην σακούλα σκουπιδιών στα Χανιά; | Photos + Video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook