Αντί για τον Φάρο, φωτογραφίζουν το χάλι μας οι πρώτοι τουρίστες στα Χανιά | Εικόνες ντροπής στο Ενετικό Λιμάνι

αντί-για-τον-φάρο-φωτογραφίζουν-το-χάλ-837934

Εικόνες ντροπές αντίκρισαν στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων οι πρώτοι επισκέπτες της φετινής τουριστικής σεζόν που έφτασαν χθες στην πόλη με τις πρώτες πτήσεις τσάρτερ.

Συσσωρευμένα σκουπίδια και φερτά υλικά μέσα στην θάλασσα, υποβαθμίζουν την εικόνα του υπ’ αριθμόν ένα αξιοθέατου των Χανίων και αφήνουν τους επισκέπτες με τις χειρότερες εντυπώσεις.

Μάλιστα, όπως μετέφεραν στο zarpanews.gr πολίτες που βρέθηκαν χθες στην περιοχή, οι τουρίστες, με τα κινητά τους τηλέφωνα και τις φωτογραφικές μηχανές, απαθανάτιζαν… την θαλάσσια ρύπανση αντί για τον Φάρο των Χανίων.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Αντί για τον Φάρο, φωτογραφίζουν το χάλι μας οι πρώτοι τουρίστες στα Χανιά | Εικόνες ντροπής στο Ενετικό Λιμάνι

  1. Σίγουρα μην πείραξε η βρωμιά στο λιμάνι τους πολιτισμένους Ευρωπαίους… .
    Πριν από ένα αιώνα στα δικά τους ποτάμια έριχναν πτώματα…
    Και στις πόλεις τους σημερα βλέπεις άστεγους και αλκοολικούς να κατουράνε στην μέση του δρόμου.
    Διαβάστε ιστορίες για τον ποταμό Σηκουάνα και Τάμεση.
    Να κοιτάξουμε να βρούμε πάλι την δική μας αξιοπρέπεια σαν Έλληνες αντί να μας νοιάζει να πουλήσουμε μούρη και καλό ίματζ

  2. Προτείνω να ορίσουμε ένα πρωί εθελοντικά να έρθουμε να βοηθήσουμε να τελειώσει η Χάληδων, πριν το Πάσχα. Εγώ θα έρθω πάντως μαζί με φιλαράκια. Πλακάκια και τσιμέντο να υπάρχει, και θα την στρώσουμε! Απλά κανονίστε πότε και ενημερώστε μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook