Αντετοκούνμπο για τα γεγονότα στις ΗΠΑ: «Το παιδί μου είναι μαύρο, δεν θέλω να περάσει αυτά που βλέπω στην τηλεόραση»

αντετοκούνμπο-για-τα-γεγονότα-στις-ηπ-1110079

«Αν όσο ζω και αναπνέω μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω, έστω σε ποσοστό 5%, θα το κάνω» δήλωσε ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς μετά τα γεγονότα που σόκαραν τις ΗΠΑ.

Προβληματισμένος, αλλά και πάρα πολύ ενοχλημένος, με τα όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ παρουσιάστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη του Μιλγουόκι επί του Ντιτρόιτ.

Από τη μία η αθώωση του αστυνομικού που δολοφόνησε τον Τζέικομπ Μπλέικ κι από την άλλη τα θλιβερά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Καπιτώλιο της Ουάσινγκτον το βράδυ της Τετάρτης (6/01) ήταν αδύνατο να μην σχολιαστούν από το μεγάλο αστέρι των «Ελαφιών» μετά την αναμέτρηση με τους «Πίστονς».

Ο Greek Freak παραδέχθηκε ότι θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις του για ν΄ αλλάξουν τα πράγματα, προκειμένου να υπάρχει ένα ασφαλές περιβάλλον για τον γιο του. Είπε χαρακτηριστικά:

«Ως Γιάννης θέλω την αλλαγή. Ξέρω ότι η ομάδα μου κάνει το ίδιο. Όποτε βλέπουμε κάτι λάθος θα μιλήσουμε. Το ΝΒΑ και οι Μπακς μας δίνουν αυτή την πλατφόρμα για να μιλήσουμε για ό,τι μας ενοχλεί», τόνισε αρχικά ο Giannis και πρόσθεσε:

«Όταν σταματήσω το μπάσκετ το παιδί μου θα μεγαλώσει στις ΗΠΑ και το παιδί μου είναι μαύρο. Και δεν μπορώ να φανταστώ να περάσει αυτά που βλέπω στην τηλεόραση. Αν όσο ζω και αναπνέω μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω έστω σε ποσοστό 5%, θα το κάνω».

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook