Ανώτατος δικαστικός κατηγορείται για εμπλοκή σε υπόθεση ναρκωτικών

ανώτατος-δικαστικός-κατηγορείται-γι-1329821

Δικογραφία εις βάρος ανώτατου δικαστικού φέρεται να έχει σχηματίσει η αστυνομία ύστερα από εμπλοκή του σε υπόθεση ναρκωτικών.

Κατά πληροφορίες, η υπόθεση ξεκίνησε όταν άνδρες της ΔΙ.ΑΣ έκαναν έλεγχο σε δύο άτομα που θεωρήθηκαν ύποπτα έξω από πολυκατοικία στα νότια προάστια.

Οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ βρήκαν στην κατοχή των δύο ατόμων κοκαΐνη, ενώ στην ερώτηση από πού τα προμηθεύτηκαν, εκείνοι παρέπεμψαν σε ένοικο της πολυκατοικίας, μπροστά από την οποία βρίσκονταν.

Τι έδειξε η έρευνα

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δικαστικού, βρέθηκαν υπολείμματα της ίδιας ναρκωτικής ουσίας.

Οι Αρχές ερευνούν τα πάντα: Το πώς βρέθηκαν τα ναρκωτικά, τον ρόλο του δικαστικού, αλλά και των υπόλοιπων εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο ανώτατος δικαστικός φέρεται να αντιμετωπίζει την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών, αλλά για προσωπική χρήση.

Πηγή: in.gr

7 thoughts on “Ανώτατος δικαστικός κατηγορείται για εμπλοκή σε υπόθεση ναρκωτικών

  1. Όσον αφορά τα Χανιά, έχω στοιχεία ότι ομάδα παραδικαστικού κυκλώματος μέχρι και τον ανώτατο τοπικό τίτλο του εφέτη θα έπρεπε σήμερα να βρίσκεται βαθιά πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

  2. Επομένως μας λες ότι εσυ τος κάνει πλάτες και συνεχίζουν την διαφθορά ! Κατάλαβε γιατί έχουμε πιάσει πάτο φίλοι ? Οι ξαιτιας του κυκλώματος αλλά εξαιτιας σένα και των υπολοίπων που έχουν στοιχεία για να ….κοκορευθούν στα σχόλια οπως κανείς εσύ. Βλέπω λοιπόν φουστίτσα και κάνε τα στοιχεία και τις πΟ δείξεις κύλινδρο και βάλτα εκεί που δν μπορώ να γράψω.

    1. Έλα να με βρεις στο Δυτικότερο Δήμο αν ξέρεις από γεωγραφία. Απλά δείξε το κατάλληλο πιστοποιητικό στην είσοδο μη φας πόρτα.

      1. Άστο το νταηλίκι ρε χοχλιέ, εμένα δεν μου φόρεσε μάσκα και χαλινάρι κανείς, δεν με κλείδωσαν στον κούμο σαν Ριγάκης, τα παιδιά μου κυκλοφορούν χωρίς μουσούδες και μάσκες και όταν με κοιτάνε ξέρουν ποιος είμαι και τι δεν θα επιτρέψω ποτέ σε κανένα ούτε να τα σταματήσει από το παιχνίδι, από τις παρέες του, τα σχολεία τους, την εκκλησία τους, τις γιορτές του και τα ταξίδια τους ! Χεστηκα για το δήμο σου και το ροζ στριγκακι που φοράς κάτω από το παντελόνι καμουφλάζ. Η μόνη χώρα στον πλανήτη, η χώρα των …….καπεταναίων που ένα κακαντράκι μισής ριξιάς σας χορεύει σαν μαϊμούδες δυο χρόνια τώρα και σας έχει ξευτιλισει στις οικογένειες, στις γυναίκες και τα παιδιά σας, παρθένες ……..θεριακλήδες νανάκοι.

  3. Και γιάντα μπρέ άνθρωπάκι της σφαλιάρας φοβασαι να πεις το όνομα τού δήμου
    σου ? Πάλι κότες έκλεψες και κρύβεσαι ? Δεν είπαμε ο κλεφτοκοτάς δεν είναι καριέρα ? Τους ΑΜΕΛ να πλένεις ο στόμα σου πριν τους αναφέρεις πιθηκάνθρωπε, θα μου πεις του Αμπντούλ έτσι του άρεσει το στόμα σου, βρώμικο και πρόθυμο. Καζανοκέφαλε βρωμιαρη τουρκόσπορε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook