Ανώνυμος πελάτης έκανε λογαριασμό 0,01 και άφησε φιλοδώρημα 5.600 δολαρίων σε εστιατόριο Ι Photo

ανώνυμος-πελάτης-έκανε-λογαριασμό-001-κ-1154082

Xριστούγεννα πριν από την ώρα τους έκαναν οι υπάλληλοι σε ένα εστιατόριο στο Οχάιο των ΗΠΑ, καθώς ένας πελάτης άφησε φιλοδώρημα ύψους 5.600 δολαρίων.

Όπως αναφέρει το περιοδικό olive o πελάτης, ο οποίος ήταν ανώνυμος, γευμάτισε στο εστιατόριο στις 12 Δεκεμβρίου και άφησε τους πάντες άναυδους όταν έφτασε η ώρα να πληρώσει. Το φιλοδώρημα ήταν και για τους 28 υπαλλήλους του μαγαζιού, συμπεριλαμβανομένων και όσων έλειπαν εκείνη την ημέρα. Κάθε μέλος του προσωπικού πήρε 200 δολάρια.

«Υπήρχαν πολλά δάκρυα, δακρύζω και τώρα που μιλάω γι’ αυτό», είπε ο ιδιοκτήτης και σεφ του εστιατορίου, Μούσα Σαλούχ, στο CNN.

«Πολλοί υπάλληλοι δεν μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά την αγορά ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου ή δώρων για την οικογένειά τους λόγω της πανδημίας, ωστόσο αυτό το φιλοδώρημα αυτό ήταν το μόνο πράγμα που “το έκανε εφικτό» ,είπε ο Σαλούχ.Πολλοί από αυτούς ένιωσαν σαν κάποιος να τους κοιτάζει και να τους παρακολουθεί. Μας έδωσε μεγάλη ελπίδα, ήταν απλώς ένα όμορφο πράγμα για 28 ξένους που δεν γνωρίζεις καν», κατέληξε ο Σαλούχ.

“Be the reason someone believes in the goodness of people.”

This really happened. Last night one of our guests left a…

Δημοσιεύτηκε από Souk Mediterranean Kitchen & Bar στις Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020

 

Πηγή: topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook