Άνοιξε το κέντρο περιβαλλοντικής ενημέρωσης στον Δημοτικό Κήπο Χανίων | Photos

άνοιξε-το-κέντρο-περιβαλλοντικής-ενη-811290

Δεκάδες παιδιά νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων των Χανίων είχαν την ευκαιρία να εγκαινιάσουν σήμερα την λειτουργία του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης του Δήμου Χανίων, στον Δημοτικό Κήπο.

Από τις 11 το πρωί περίπου, τα παιδιά μαζί με τις δασκάλες τους, συμμετείχαν σε δράσεις δημιουργικής απασχόλησης, με επίκεντρο το περιβάλλον, μουσική, βιντεοπροβολή, παιχνίδια και κεράσματα, με τη συμμετοχή των μαθητών, υπό την καθοδήγηση της υπεύθυνης εκπαιδευτικού, Θηρεσίας Κατσιφαράκη.

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Χανίων, αντιδήμαρχοι και συνεργάτες, εκφράζοντας την ικανοποίησή τους από την διαμόρφωση και λειτουργία του χώρου. Στον χαιρετισμό του προς τα παιδιά, ο κ. Βάμβουκας αναφέρθηκε στη σημασία της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και της επαφής των μαθητών με τη φύση, εκφράζοντας την πεποίθηση πως το νέο κέντρο θα συμβάλει ουσιαστικά προς αυτήν την κατεύθυνση. 

Αμέσως μετά έγιναν τα εγκαίνια του χώρου και ακολούθησαν δράσεις δημιουργικής απασχόλησης,  μουσική και τραγούδια, βιντεοπροβολή, παιχνίδια και κεράσματα, με τη συμμετοχή των μαθητών της Α΄ Τάξης του 8ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων, καθώς και του 8ου και 25ου Νηπιαγωγείου Χανίων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook