Άνοιξαν οι κάλπες στη Χειμάρρα – Κανονικά υποψήφιος ο Μπελέρης

άνοιξαν-οι-κάλπες-στη-χειμάρρα-κανο-1691318

Το πρωί της Κυριακής (14/5) άνοιξαν οι κάλπες για τις δημοτικές εκλογές στη Χειμάρρα, με τον προφυλακιστέο Φρέντι Μπελέρη να παραμένει υποψήφιος δήμαρχος.

Mε ανακοίνωσή της, η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή ξεκαθάρισε πως ο Μπελέρης παραμένει υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Χειμάρρας, διαψεύδοντας τον αποκλεισμό του.

«Απαντώντας στο ενδιαφέρον εκπροσώπων των ΜΜΕ για τη σύλληψη του υποψηφίου δημάρχου Χειμάρρας, Διονυσίου Φρέντι Πέτρου Μπελέρη, που στηρίζεται από τον συνθέσεις Postke Flone, η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή διευκρινίζει ότι όσον αφορά τον εκλογικό κώδικα, όπως και ο νόμος αριθ. 133/2015 «Περί διασφάλισης της ακεραιότητας των προσώπων που εκλέγονται, διορίζονται ή ασκούν δημόσια καθήκοντα», συνεχίζει να είναι υποψήφιος και το όνομά του παραμένει στο ψηφοδέλτιο» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Φρέντι Μπελέρης έστειλε μήνυμα μέσα από το κατάστημα κράτησης στα Τίρανα προς τους ψηφοφόρους να τον στηρίξουν, τονίζοντας πως «ψηφίζουμε για την πατρίδα μας»:

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η συσπείρωση στην ομογένεια είναι μεγάλη. Είναι χαρακτηριστικό το ότι έχουν έρθει ομογενείς από κάθε άκρη, κάθε γωνιά του πλανήτη, προκειμένου να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία, από την Αυστραλία, ακόμα και από την Αμερική.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook