Ανοικτά μαγαζιά και αυξημένη κίνηση στην Αγορά των Χανίων | Photos

Η μεγάλη πλειοψηφία των εμπόρων στο κέντρο της πόλης και στον Κάτωλα, επέλεξε να έχει ανοικτά καταστήματα σήμερα Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, μία από τις οκτώ Κυριακές που ο νόμος το επιτρέπει.

Η κίνηση στο κέντρο από τις 11 και μετά που σημειώθηκε και βελτίωση του καιρού ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, με τους περισσότερους καταναλωτές να περιορίζονται σε “οφθλαμόλουτρο” ή έρευνα αγοράς για τα ψώνια των εορτών που είναι έτσι κι αλλιώς προγραμματισμένα και η κίνηση εντός των καταστημάτων ήταν περιορισμένη.

Στα Χανιά, το σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων είχε προκηρύξει για σήμερα απεργία με την στήριξη του εργατικού κέντρου ενώ η επιλογή της διοίκησης του εμπορικού συλλόγου να μην πάρει θέση για τη σημερινή λειτουργία των καταστημάτων, προκάλεσε την αντίδραση του πρώην προέδρου, Νίκου Βουρλάκη επεσήμανε πως ο νέος πρόεδρος κάνει “το χατήρι των πολυεθνικων”.

Θυμίζουμε πως το εορταστικό ωράριο τίθεται από αύριο σε ισχύ και περιλαμβάνει ανοικτά καταστήματα τις δύο τελευταίες Κυριακές του έτους, 23 και 30 Δεκεμβρίου.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ